kilerlu Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem od roku, E30 - niestety tylko 1.6i z 1989r. Autko jest super pomimo kilku mankamentów. Przeszukałem już chyba cały internet i stwierdzam że wasza stronka jest najlepsza. Pozdrawiam wszystkich fascynatów BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Witaj <bmw_2> Silnik nie jest tak ważny jak sama marka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraon Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam Życzą miłego BuMoforumoWania <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Siemka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo7 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Czemu niestety 1,6?? Ja tam wole mieć BMW 1,6 niż inny samochód z silnikiem 3 litrowym. Witam na forum i zapraszam do wspólnego "spotowania" i "postowania". <bmw_2> Stronka jest super a będzie jeszcze lepsza, bo jest nas coraz więcej. Jeszcze tylko trzeba coś pożytecznego zrobić. Jakieś guide'y i artykuły o BMW i będzie najlepsza. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerlu Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Dzięki serdeczne za miłe powitania i jak tylko zrobi się cieplej i wypucuje moją srebrną ślicznotke to wstawie kilka fotek. Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam rowniez kilerlu. Ja swoja pucowalem wczoraj,zeby moc ja pokazac wam. <bmw> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 to fajna pogode tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi