zietar Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam wszyskich! Aktuanie mieszkam w Londynie i mam furkę z kierownicą po nie właściwej stronie Ale zawsze na masce znaczek śmiga jest <bmw> Narazie jedynie 316 bo ubezpieczenie tutaj cholernie drogie. A mam dopiero 24 lata. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam <bmw_2> w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Simano kolego bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Cześć <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 <bmw_2> siemaneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 witay w rodzinie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam kolejnego fana <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoon112 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam wszystkich serdecznie. Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do grona wielbicieli BMW. Moja przygoda z tymi cudnymi autami zaczęła się jakieś 9 lat temu, kiedy to ojciec zakupił pięknego rekina E28. Autko z silnikiem TD śmiga dalej, już jakieś 400 tyś. zrobione:-D, moim zdaniem jedno z bardziej udanych konstrukcji firmy z Monachium. Jednak przyszedł czas na zmiany i niedawno stałem sie posiadaczem pięknej piąteczki E-39 w TDS-ie. Wbrew trudnej opinii co do tego modelu silnikowego mam nadzieje ze autko będzie mi troszkę służyło. Pozdrawiam. <bmw_1> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zietar Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 P.S. Wesołego Alleluja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi