Gość Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Hej! 19.02.2006 jest organizowany mini KJS w Malczycach, więcej informacji na stronie www.automobilklub.org . Wybiera się ktoś na to zarówno w ramach popatrzenia jak i spróbowania się?? Ja to bym się nawet chętnie na to wybrał ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 falne :mrgreen: wiesz coś więcej, wymagania, opłaty..... :?: :?: zdaje się że pilota już masz :?: :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Gdybym miał prawko to bym pokazał na co mnie stać :mrgreen: ale niestety :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Gdybym miał prawko to bym pokazał na co mnie stać :mrgreen: ale niestety :evil: już pokazałeś, jak na ten wiek - to uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Gdybym miał prawko to bym pokazał na co mnie stać :mrgreen: ale niestety :evil: już pokazałeś, jak na ten wiek - to uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw happy_bmw to zobaczysz co bedzie za 4 lata :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 hehehehee Maltarn uklon_bmw Co do opłat to 20zł, pilota mam ;-), nawet kilu chętnych by się znalazło , ale akurat tak jest że pilot nie jest konieczny, kask można pożyczyć u organizatora. Z tego co zrozumiałem ma to być prosty nawet nie KJS, a minis ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 To jak znam zycie to pewnie Freex bedzie startował swoim super sportowym pociskiem (czyt. Hjundaj Pony) Kto był na lotnisku z nami w zimie to wie o co biega, Piotrek nawet doświadczył jak to jest leciec przez lotnisko po sniegu/lodzie 120kmh :lol: :lol: A tak na marginesie to daleko jest do tych malczyc ???? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Około 40-50 km, start pierwszej próby jest w Szczepanowie, to jest około 30km, później jakieś zakończenie w Malczycach na hacjendzie. A hyundaya jak najbardziej pamiętam , ale poślizgać się na czas może być nieźle, żeby tylko jeszcze trochę śniegu zostało ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 niema to jak jechać ''bobem'' auta nieżal no i jakie wrażenia happy_bmw happy_bmw oczywiście mówię o porządnie przygotowanym maluchu takie autko w ''generalce'' potrafi wygrać kjs happy_bmw wiem z własnego doświadczenia <bmw_1> p.s. ale jak się startuje taką furą to też trzeba mieć zdrowie...tu popchać, tam wypchać,zmienić silnik i całe godziny w garażu i pod autem aż się go dopracuje ale choć wspomnienia piękne!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Mordulec, jak tam rozwijają sie twoje plany śmigania w KJSach?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Tak Freex raczej leci, ja bym polecail ale na pparezdnei jdecycji byl odcinek gdzie wiecej sie latalo niz ejchalo, wiec odpadam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Tak Freex raczej leci, ja bym polecail ale na pparezdnei jdecycji byl odcinek gdzie wiecej sie latalo niz ejchalo, wiec odpadam :evil: Enzo o jedno piwko za dużo pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 byłem tam lecz teraz to ma byc jeden krótki odcinek wiec raczej nie opłaca sie zapraszam 12 marca to bedzie wtedy konkretny kjs a teraz szkoda kasy wiec tam nie jade!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Tak Freex raczej leci, ja bym polecail ale na pparezdnei jdecycji byl odcinek gdzie wiecej sie latalo niz ejchalo, wiec odpadam :evil: Enzo o jedno piwko za dużo pozdro bmw_beer jakie Piwko, nierozumiem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 jakby to wytłumaczyć Enzo.... troche literki ci sie poprzestawiały w tamtym poście :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi