tomashec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 witam przymierzam się do zakupu wymienionego w temacie modelu. Chodzi mi się o to x, czyli napęd 4x4. Biorąc pod uwagę, ze BMW nie jest raczej doświadczone w takim napędzie, czy w związku z tym moje podejrzenia co do awaryjności są słuszne? Będę wdzięczny forumowiczom za przybliżenie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Siemka <bmw_2> Jeśli chodzi o silnik to słyszałem tylko pozytywne opinie. Dzisiaj wręczyłem wizytówkę znajomemu z takim właśnie silnikiem (pewnie pojawi się za jakiś czas na forum). Bardzo sobie chwalił dynamikę tego silnika przy niedużym spalaniu. Biorąc pod uwagę, ze BMW nie jest raczej doświadczone w takim napędzie Na pewno nie można powiedzieć, że BMW nie jest doświadczone w takim napędzie, wystarczy przestudiować troszkę historię marki i to kiedy wyjechały pierwsze modele wyposażone w ten napęd. Jestem pewien, że się mocno zdziwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja mam co prawda 330d bez napędu 4x4 ale jesli chodzi o dynamikę - potwierdzam.Doskonale sobie radzi.Moja Bunia jest z grudnia 2000 czyli ma jeszcze 184 KM.Jeździłem wcześniej Celicą V generacji z silnikiem GTI 156 KM...Szczerze - do BMW się chowa...choć jak każdy japończyk jest bezawaryjna praktycznie...mam nadzieję,że Bunia też nigdy mnie nie zawiedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 chyba nie ten dział zycze udanego zakupu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi