woz Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam wszystkich ponownie! Oj dluuugo mnie nie bylo. Przez jakis czas nie bylo sieci, pozniej przeprowadza, w pracy zamet, no i niedawno slub Wiec bylem wyrwany calkowicie, ale predzej czy pozniej wszystko wraca do normy, wiec witam ponownie )) Moje bejca ma sie dobrze, niedlugo kolejne zmiany Tak apropos, info dla kolegow i kolezanek. Jest rewelacyjna stronka ze stanow, gdzie mozna zamowic fajne bajery do beemek. www.koperformance.com Zamowilem u nich zestaw do montazu kolektora m50 (mam u siebie m52, mniejszy...) i przy kursie USD, naprawde mozna cos fajnego wyhaczyc.. pozdrawiam raz jeszcze, i do przeczytania Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Hehe myslałem ze sie na nas obraziłes bo byłes pisałes i zniknełes :lol: ... a tu widze na brak wrażeń / wydarzeń nie narzekałes przez ten czas bmw_beer :drunk: :gril: Pozdrawiam i zapraszam na spoty .... bo kilka imprez juz niedługo <bmw_3> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 siemka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 wiatmy witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wiem, spoty znowu mnie czesto beda niestety omijac, bo bardzo czesto pracuje w weekendy ...ale jest swiatlo w tunelu!! Kombinuje powoli zastepstwo na weekendy, jak sie uda, to na spotach zaczne wreszcie zaciagac swoje 4 litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 siemka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 cześć <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 <bmw_2> witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 no witam po przerwie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 cześć <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Witka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Siemanko witam ponownie! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 czesc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi