luki730i Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 CZY TO NORMALNE W AUCIE Z BUTLĄ?? WILGOTNE DYWANY W BAGAZNIKU, SCHOWEK NA KLUCZE TEZ ZALANY WODĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 CZY TO NORMALNE W AUCIE Z BUTLĄ??WILGOTNE DYWANY W BAGAZNIKU, SCHOWEK NA KLUCZE TEZ ZALANY WODĄ. Ja co prawda nie mam gazu ale tez mi sie zbierała woda w bagazniku , przyczyna byla lekko uszkodzona uszczelka pod klapą i woda wlewała sie az miło do srodka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja niedawno też problem zwalczyłem, u mnie ciekło przez lewą lampę i była niezła kałuża. Teraz suchutko, ale mimo wszystko jak są jakieś worki foliowe w bagażniku to zauważyłem że na tym lubi się zbierać woda, ale właśnie skropliny i po dłuższym czasie może zamoczyć,zawilgocić dywaniki, ale na pewno nie tak żeby kałużę zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 kaluzy niemam, ale wszystko mokre, ale w lecie bylo ok. sa mokre dwa boki i wykladzina i wykladzina klapy. na poczatku myslalem ze to przez szczotke ktorą wrzucalem po odsnierzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja tam naszczescie niemam takiego problemu u siebie. A butla niema nic wspolnego gdzies poprostu sa nieszczelnosci <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja teraz na skropliny wrzuciłem wyborczą do bagażnika, w końcu papier wilgoć chłonie, a czy pomoże to zobaczymy-program pilotażowy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 dzieki wielkie. czyli niestety bede musial zamknac sie w bagazniku z latarką a ktos bedzie polewac moja fure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 dzieki wielkie.czyli niestety bede musial zamknac sie w bagazniku z latarką a ktos bedzie polewac moja fure. No calkiem niezly patent :mrgreen: Ja moge tam polewac ta woda , na pewno zobaczysz gdzie :mrgreen: :mrgreen: Bo ilosci nie oszczedze <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 tylko niewiem czy wejde:) mam butle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 tylko niewiem czy wejde:)mam butle:) No to wynajmiemy jakiegos malolata , za 2 lizaki :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 tylko niewiem czy wejde:) mam butle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi