kaliste Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Szukam chętnych do pojechania ekipą na zlot do TORUNIA, min 14 aut jako grupa zorganizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 jak będzie większa ekipa to sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jak się uda to pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jeśli wszystko pójdzie dobrze to jedziemy z Palkoszem i kobietami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 mam nadzieje ze zbierzemy wiecej osob i ruszymy bo ja jestem za wyjazdem.czekam na jakas liste ja by byla zrobiona to ja sie pisze i odemnie dwoch kolesi <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 my przewidujemy też wyjazd, zreszta kilka razy bylismy juz w toronto, nie wiem jeszcze ile aut, 2,3 ,4... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 nie wiem jeszcze ile aut, 2,3 ,4... :wink:......15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No to ile wkoncu jest tych aut chetnych ?? :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliste Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 mam nadzieje ze zbierzemy wiecej osob i ruszymy bo ja jestem za wyjazdem.czekam na jakas liste ja by byla zrobiona to ja sie pisze i odemnie dwoch kolesi <bmw_3> 1. Kaliste BMW 530 "BIAŁA DAMA" 2. Michał - Bolec BMW "525 BWM my life" i dalej się dopisujcie, jak sie zbierze minimum 14 aut to pojedziemy jako grupa zorganizowana i wtedy wjazdówka jest za 60PLN czekam na reszte listy [ Dodano: 2 Sierpień 08, 15:00 ] Kosa, dopisz sie do listy i zgłaszamy grupę zorganizowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 1. Kaliste BMW 530 "BIAŁA DAMA" 2. Michał - Bolec BMW "525 BWM my life" 3. Pałkosz1 E-46 [ Dodano: 4 Sierpień 08, 18:51 ] 1. Kaliste BMW 530 "BIAŁA DAMA" 2. Michał - Bolec BMW "525 BWM my life" 3. Pałkosz1 E-46 & Akasha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LechuMpowerClub Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 BMW Mpower Club zaprasza na "XI OGÓLNOPOLSKI ZLOT BMW",który odbedzie sie 23-24 Sierpnia 2008r. w Toruniu na torze Rallycross'u. Więcej informacji na: www.bmwmpowerclub.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 BMW Mpower Club zaprasza na "XI OGÓLNOPOLSKI ZLOT BMW",który odbedzie sie 23-24 Sierpnia 2008r. w Toruniu na torze Rallycross'u. Więcej informacji na: www.bmwmpowerclub.com.pl A powiedz jak sie z Wami skontaktowac w celu rezerwacji miejsca na zlocie , na maile nikt nie odpisuje i telefonu tez nie odbieracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LechuMpowerClub Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 W sprawie rezerwacji miejsc na zlocie prosze czekac na informacje na stronie klubowej. Teraz z powodu organizacji imprezy i braku czasu, niestety nie jestesmy w stanie tego organizowac w rozsadny sposob. W najblizszym czasie na stronie klubowej pojawi sie numer telefonu do kolegi odpowiedzialnego wlasnie za rezerwacje miejsc na terenie zlotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 mam ten numer, czy ten kolega tp p. Dębski ? 601 xxx xxx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 1. Kaliste BMW 530 "BIAŁA DAMA" 2. Michał - Bolec BMW "525 BWM my life" 3. Pałkosz1 E-46 [ Dodano: 4 Sierpień 08, 18:51 ] 1. Kaliste BMW 530 "BIAŁA DAMA" 2. Michał - Bolec BMW "525 BWM my life" 3. Pałkosz1 E-46 & Akasha 4. Forest & Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LechuMpowerClub Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Wszystkie Old Timery, oraz M-power'y, wjeżdżają na teren zlotu za darmo. Chętnych do udziału w tum przedsięwzięciu zapraszamy. Oferujemy przygotowane specjalnie dla tych maszyn miejsce oraz wejściówki i gadżety od BMW M Power club. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Wszystkie Old Timery, oraz M-power'y, wjeżdżają na teren zlotu za darmo. sprecyzuj pojęcia OldTimer i MPower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 LechuMpowerClub, czy jest przewidziane jakies grupowe ogladanie GP Europy czy lepiej zaopatrzyc sie we własne TV Jak wyglada sprawa z tą rezerwacją wiadomo już coś? nie odpisujecie na maile ani nie odbieracie tel. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 witam ! z przyczyn nieodemnie zaleznych niestety w tym roku nieudzerze z wami na ta impre.Zycze udanej zabawy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 o ktorej lecicie? bo ja tez jade, niestety ja sie bede strasznie wlókł, ale w razie czego jestem chetny na wspolny wyjazd. No i ja wracam w sobote jakos kolo 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics10/bmw-klub-wroclaw-zlot-w-toruniu-23-24-sierpien-2008-vt8689.htm ten temat mozna bedzie zamknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi