Skocz do zawartości

Witam...

lexiss

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze wklejasz te ogłoszenia slubne gdzie popadnie nawet oggy dostał mimo

ze slub wziął rok temu :lol: :lol: :lol:

Ale nigdzie nie widac ceny poza tym ze jest konkurencyjna ...

Napisz ile kosztuje wynajecie Twojego auta powiedzmy na 3 godziny :?:

Mordulec, nie wklejam ogłoszenia "wszędzie, gdzie się da" tylko w wątkach związanych z wynajmnem auta do ślubu :) A skoro tu się przedstawiamy i możemy powiedzieć parę słów o sobie - to dlaczego miałabym tego nie zrobić :wink: I mimo, że dana osoba zakładająca wątek jest już po ślubie, to do tematu dopisywały się kolejne osoby. W żadnym razie nie chcę spamować tego forum :)

Co do kosztów - nie ustalamy stawki godzinowej. Auto jest wynajmowane na 5h + godzina techniczna. Sporo zależy od terminu wynajmu i miejsca ślubu.

Co do upustów ;) Zawsze możemy ponegocjować.

Oprócz wynajmu auta zajmuję się również organizacją profesjonalnej fotografii ślubnej. W momecie gdy Klient zamawia pakiet auto + fotograf, za samochód płaci niecałe 30% standardowej ceny wynajmu - więc jak sądzę propozycja jest warta przemyślenia :)

Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami, tym ile płaci i za co, proszę pisać na adres ania@bmwz3.pl. Prześlę szczegółową ofertę wraz z portfolio fotografa :)

Pozdrawiam!

Mordulec, nie wklejam ogłoszenia "wszędzie, gdzie się da" tylko w wątkach związanych z wynajmnem auta do ślubu A skoro tu się przedstawiamy i możemy powiedzieć parę słów o sobie - to dlaczego miałabym tego nie zrobić I mimo, że dana osoba zakładająca wątek jest już po ślubie, to do tematu dopisywały się kolejne osoby. W żadnym razie nie chcę spamować tego forum

Hehe spoko , tylko niezle sie usmiałem jak zobaczyłem ze oggy dostał propozycje

po roku czasu od slubu :lol:

Co do kosztów - nie ustalamy stawki godzinowej. Auto jest wynajmowane na 5h + godzina techniczna. Sporo zależy od terminu wynajmu i miejsca ślubu.

Co do upustów Zawsze możemy ponegocjować.

Ok to skoro nie masz stawek godzinowych to powiedzmy tak :

Konkretne pytanie i licze na konkretna odpowiedz ..... ile chcesz za wynajem :

13.09.2008

Od pana młodego do panny młodej - kościół - dom weselny = max 25 km (Łagiewniki-Dzierżoniów) +ewentualny dojazd i powrót

Dyspozycyjność : (około) od 14.00 do 17.00

niech bedzie ze wyjdzie wg Twoich rozpisek 5h nawet z plusem , ile liczysz sobie za

wynajecie SAMEGO auta BEZ FOTOGRAFA :?:

W momecie gdy Klient zamawia pakiet auto + fotograf, za samochód płaci niecałe 30% standardowej ceny wynajmu

interesuje mnie całe 100% za wynajem bo jakby nie patrzec trudno sie liczy 30% z

"niewiadomo ile" bmw_beer

Wynajem samego auta to koszt 1600 zł + paliwo (60 zł za każde rozpoczęte 100km na trasie Wrocław - Łagiewniki - Wrocław).

Profesjonalny fotograf - koszt 2000 zł.

Kiedy bierzesz fotografa i auto - całość kosztuje 2500, czyli sa samo auto 500 zł.

PS. 13 września zajęty..

Wynajem samego auta to koszt 1600 zł + paliwo (60 zł za każde rozpoczęte 100km na trasie Wrocław - Łagiewniki - Wrocław).

porownujac do pierwszej lepszej oferty z allegro to tanio nie jest

http://allegro.pl/item416722671_bmw_5_e60_bmw_3coupe_e93_auto_do_slubu.html

to takie moje male zdanie

możemy powiedzieć parę słów o sobie

napisz cos wiecej o sobie ;)

pozdr

pozd

Za samo auto faktycznie mało nie jest, ale po prostu w przeciwieństwie do limuzyn, Z3 do wynajmu naprawdę trudno znależć, o ile w ogóle można znaleźć ;) W każdym razie na brak klientów nie narzekam i cena mimo wszystko wydaje się być akceptowana.

Z kolei propozycja z fotografem jest bardzo atrakcyjna, bo zdjęcia są... no co ja będę mówić... rewelacyjne :!: Do tego Z3 za 500 zł... A jeśli ktoś chce obejrzeć portfolio, niech poda maila na priv i żeby nie być gołosłowną prześlę dowody ;) Niedługo galeria będzie dostępna na www.bmwz3.pl.

Hmm... Więcej o sobie? A co byś chciał wiedzieć? O IQ nie pytaj, nie lubię się chwalić ;)

13.09.2008

Od pana młodego do panny młodej - kościół - dom weselny = max 25 km (Łagiewniki-Dzierżoniów) +ewentualny dojazd i powrót

niech bedzie ze wyjdzie wg Twoich rozpisek 5h nawet z plusem , ile liczysz sobie za

W momecie gdy Klient zamawia pakiet auto + fotograf, za samochód płaci niecałe 30% standardowej ceny wynajmu

interesuje mnie całe 100% za wynajem bo jakby nie patrzec trudno sie liczy 30% z

Mordulec, czyzby jakis wielki dzien sie zblizal?? Moje gratulacje <bmw_2> Ja juz 4 miesiace po slubie :)

Mniejsze z tym. Nie chce tutaj robic wielkiej konkurencji dla Pani oferujaca swoje uslugi fotograf/samochod, ale mielismy naprawde rewelacyjnego fotografa. Dostalismy oferte 2300zl za 1800zl. Ale jesli masz inne propozycje to napewno z nimi sie dogadasz. Jezeli chcesz to moge przeslac ci pare fotek, zebys widzial jak wygladaja jego zdjecia. Daje info tak ot, bylismy naprawde zachwyceni jego zdjeciami wiec jelsi moge pomoc jakims przydatnym info to czemu nie bmw_beer

13.09.2008

Mordulec, czyzby jakis wielki dzien sie zblizal?? Moje gratulacje <bmw_2> Ja juz 4 miesiace po slubie :)

Mniejsze z tym. Nie chce tutaj robic wielkiej konkurencji dla Pani oferujaca swoje uslugi fotograf/samochod, ale mielismy naprawde rewelacyjnego fotografa. Dostalismy oferte 2300zl za 1800zl. Ale jesli masz inne propozycje to napewno z nimi sie dogadasz. Jezeli chcesz to moge przeslac ci pare fotek, zebys widzial jak wygladaja jego zdjecia. Daje info tak ot, bylismy naprawde zachwyceni jego zdjeciami wiec jelsi moge pomoc jakims przydatnym info to czemu nie bmw_beer

Hehe to jeszcze nie mój termin :lol: :lol: :lol:

na wrzesien to Kosa ma umówione spotkanie w parafi z lokalnym księdzem ja to mam

jeszcze odroczenie do przyszłego roku :lol:

Mniejsze z tym. Nie chce tutaj robic wielkiej konkurencji dla Pani oferujaca swoje uslugi fotograf/samochod, ale mielismy naprawde rewelacyjnego fotografa. Dostalismy oferte 2300zl za 1800zl. Ale jesli masz inne propozycje to napewno z nimi sie dogadasz. Jezeli chcesz to moge przeslac ci pare fotek, zebys widzial jak wygladaja jego zdjecia. Daje info tak ot, bylismy naprawde zachwyceni jego zdjeciami wiec jelsi moge pomoc jakims przydatnym info to czemu nie

Woz - to prawda, jest wielu fotografów, którzy robią naprawdę dobre zdjęcia. Każdy profejonalny fotograf odpowiednio się również ceni. Bo zapłacenie 1000 zł za niby profesjonalistę to wyrzucenie pieniędzy w błoto. Te 2000 - 2500 zł trzeba dać. Oczywiście zawsze można się jakoś dogadać ;)

Ja mam możliwość połączenia tych dwóch usług - wynajmu samochodu i fotografii ślubnej. Dlatego jeśli bierzesz u mnie PROFESJONALNEGO FOTOGRAFA, to BMW Z3 na 5h (z przystrojeniem i "bieżącą obsługą" w dniu ślubu) wynajmę za 400-500 zł (zależy od szczegółów oferty). Myślę , że to bardzo korzystna oferta. Raz, że takich aut na wynajem praktycznie nie ma (dlatego działamy w całej Polsce), dwa, że jeśli już znajdziesz "podobne auto" - z pewnością będzie kosztować duuużo więcej.

Jeśli więc wynajmiesz gdzie indziej osobno niebanalne auto, i osobno profesjoalnego fotografa - to lekka reka wydasz 3000-3500 zł.

Ps. Jeśli ktoś chciałby zapoznać się z portfolio fotografa, którego usługi oferuję, niech poda maila. Prawdopodobnie portfolio będzie dziś/jutro dostępne na www.bmwz3.pl

Pozdrawiam!