Enzo Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Dobrze, ze nie mam 4x4 (fakt, ze przy driftingu tez sie przod zuzywa ale....) :mrgreen: Zamowilem nowki opony na przod, jak dojda zrobie fotki Pirelli Pilot Sport 195/55ZR15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 No wiec tak, najnowsza moja produkcja pt: "Trening"ktory przedstawia moj trening driftu, dopiero sie ucze :wink: http://rapidshare.de/files/15364055/trening.avi.html witam ladnie ci to wychodzi.ja jeszcze nie probowalem,nie ma gdzie,nie ma sniegu,a poza tym mysle ze moja jest za slaba.chyba ze masz jakies instrukcje to moze sprobuje? pozdrowionka zza kanalu.. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 No wiec tak, najnowsza moja produkcja pt: "Trening"ktory przedstawia moj trening driftu, dopiero sie ucze :wink: http://rapidshare.de/files/15364055/trening.avi.html witam ladnie ci to wychodzi.ja jeszcze nie probowalem,nie ma gdzie,nie ma sniegu,a poza tym mysle ze moja jest za slaba.chyba ze masz jakies instrukcje to moze sprobuje? pozdrowionka zza kanalu.. <bmw> Hmmmm w sumie, na poczatk uto mnei tam obracalo ,ale trening robi swoje. fakt taka e34 do teg osie nienadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 i jeszcze moja najnowsza produkcja http://rapidshare.de/files/15650054/winter_cruise.avi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no gitara uklon_bmw teraz już wiadomo dlaczego sprzęgło się posypało hehehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Enzo 8) śliczna ta twoja bunia <bmw_1> czasami odmachaj koledze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Enzo 8) śliczna ta twoja bunia <bmw_1> czasami odmachaj koledze :mrgreen: Odmachaj??? a gdzies sie mijalismy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 :mrgreen: 7.50 od Opolskiej do Galerii :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Chyba mne iz kims pomyliles :wink: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Chyba mne iz kims pomyliles :wink: :lol: Michu raczej na pewno pomyliłes , ja pare razy tez juz widziałem ta beemke , taka sama jak ma Enzo tez coupeta i taki sam kolor , gosc ma chyba blachy z DOA albo DWR :lol: I kilka razy mijałem go na opolskiej , krakowskiej , na radwanicach itp :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 a ja dzisiaj widziałem Piotrka :mrgreen: :mrgreen: nawet jechałem z nim :mrgreen: :mrgreen: a i razem jedną fajną bete widzielismy :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Moje to ONY 10UC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 :oops: :oops: ( ONY na bank ) :oops: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 :oops: :oops: ( ONY na bank ) :oops: <bmw_1> Taka z ONY wygladajaca jak ta co ma Enzo to widziałem tylko raz na bielanach i pozniej sie pytałem czy to aby nie Enzo byle we wrocku ale mowił ze to nie on , wiec mozliwe ze ma sobowtóra :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 8) Sobowtóra lub jest taki tajemniczy 8) happy_bmw -wąskie lampy -zdrzaki plastik -potężne kółka -grożna mina -i ONY pytanie_bmw pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Wlasnie wysyalm na serwerek kolejna moja produkcje pt: "March meeting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 juz jest http://rapidshare.de/files/16301776/march.avi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 juz jest http://rapidshare.de/files/16301776/march.avi.html No juz nie dziwie sie ze sprzegielko padlo a pozniej Ci dowod zabrali :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 fajne dwa zakręty driftem zrobione :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 W pon chyba kupie fele bo sa tanie, tylk osprawdze je na wywazarce Sa ta Borbet C 15 cali z oponami, fakt, ze opony juz nie pierwszej swiezosci cena za kpl 450zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 dzisiaj wzialem te felunie i zalozylem mimo ze 15x7 fajnie sie rpezentuje, bo Borbet C mi sie podoba. tylko do tylu tzreba zapodac jakis dystansik 2cm, b oza bardzo schowane sa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 dzisiaj wzialem te felunie i zalozylem mimo ze 15x7 fajnie sie rpezentuje, bo Borbet C mi sie podoba.tylko do tylu tzreba zapodac jakis dystansik 2cm, b oza bardzo schowane sa :twisted: zdjecia rob nie marudz :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 zdezraki ztreba pomalowac b oteraz kijowo wygalda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 zdezraki ztreba Ile wypiles ? :mrgreen: :mrgreen: Ale ja prosze tylko o fotos felg na aucie , zderzaczki mnie nie interere narazie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 zdezraki ztreba Ile wypiles ? :mrgreen: :mrgreen: Ale ja prosze tylko o fotos felg na aucie , zderzaczki mnie nie interere narazie :mrgreen: :mrgreen: Nic nei wypilem, chyba ze o Cole Ci chodzi :lol: Ja zcesto myle literki, myslalem, ze juz sie pzryzwyzcailiscie :mrgreen: Dobra jutro popstrykam fotosy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi