Niedziel Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 witam! pytanko, czy reguluje sie przepustnice? slyszalem ze jest tam jakas srubka czy ta regulacja moze i czy pomaga w czyms? pytam bo jestem ciekaw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 jesli nie masz problemu z wolnymi obotami to nic nie dotykaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedziel Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 troche mi telepie na wolnych:( i tak sie pytam moze to cos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedziel Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ok ale gdzie ta srobka jest??? w ktorym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Czesc. Nie polecam regulowac zadną srubką,nic Ci z tego nie przybedzie a tylko pokopiesz sobie wolne obroty. To o czym piszesz,ze troche telepie(tez tak miałem w e30 320)moze byc spowodowane wytartym wałkiem rozrzadu,lub nie do konca sprawnym regulatorem przepustnicy.Jezeli masz wytarty wałek (sory to nie złosliwie) trzeba sie liczyc ze w kazdej chwili moze peknac ktoras z dzwigienek zaworowych,ja wymieniłem juz 4 sztuki(ale miałem piane)tyle razy rozkrecac silnik,paranoja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi