KonradV8 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Posiadam e38 z 1997 sprowadzone z Niemiec i mam problem z uaktywnieniem telefonu. Włożyłem polską karte (cały pakiet startowy bo nie posiadam oryginalnego adaptera), ale telefon jej nie czyta. Trzeba ściągać jakieś blokady? Czy potrzebny właśnie ten adapter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 gdzie wsadziles karte? Bo sa 2 mozliwosci - w sluchawke (tu nie dziala) i w bagazniku po lewej stronie (ta opcja dziala - sprawdzone w e38 i e39) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradV8 Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Włożyłem w słuchawke bo w bagażniku mam tylko wekslarke i nawigacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 poszukaj dobrze za tapicerka bagaznika , troche glebiej schowany powinien byc tam modul gsm i wejscie na karte. W przypadkach ktore opisalem wyzej (e39 i e38) byla mozliwosc wsadzenia karty w sluchawke i wlasnie w bagazniku. W sluchawce nie dzialalo, w bagazniku bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi