Endriu250588 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam ponownie.. Chłopaki jadę sobie dzisiaj autem i nagle słyszę w aucie w środku takie pik pik pik ...Uprzedzam ze to nie jest dziwek który wydaje komputer pokładowy co pokazuje temp.+3C gdy taka nastąpi bo dziwek w tedy jest jeden i długi a tu mam do czynienia z 3 sygnałami pik pik pik słychać to bardziej z pod kierownicy lub okolic???? czy wie ktoś co to jest BMW e36 325 coupe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja tez tak czasem mam w 320i i nie wiem co to jest. nie doszedlem do tego co to moze oznaczac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu250588 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 no kurcze to mnie zastanawia i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi... bo chyba nie oznacza on jakiejś wielkiej awarii w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nie jest to czasem ostrzezenie ze przekraczasz dozwolona predkosc ustawiona na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tomski, nie nie przynajmniej w moim wypadku... bo roznie jezdze... i 50 i 150 i to pika w roznych momentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jest to ostrzeżenie komputera o niskiej temperaturze zewnętrznej gdy spada ona lub równa sie +3 BMW dba o was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 takie pik pik pik Takie pik pik pik będziesz słyszał za każdym razem 15sekund przed wybiciem pełnej godziny :mrgreen: słychać to bardziej z pod kierownicy lub okolic???? Tam jest głośniczek który robi taki pik pik pik :mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu250588 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Napewno nie.... Bo od temperatury jest jeden dzwiek ...a te pik pik pik to słychać nawet jak było cieplej i słychać to przynajmniej 2 razy dziennie nawet jak auto stoi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Napewno nie.... Pisze Ci że to zegarek :!: Sprawdź to jak będzie np. 10:59 i ok.45sekund. Zegar powinien robić pik pik pik (tzw. kukułka) słychać to przynajmniej 2 razy dziennie to można usłyszeć nawet 24 razy dziennie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Napewno nie.... Pisze Ci że to zegarek :!: Sprawdź to jak będzie np. 10:59 i ok.45sekund. Zegar powinien robić pik pik pik (tzw. kukułka) słychać to przynajmniej 2 razy dziennie to można usłyszeć nawet 24 razy dziennie :mrgreen: Bingo! Najciemniej pod latarnia,heh czlowiek to taki durny,kiedys sam to "pik pik" przerabialem.Obok godziny na zegarku masz symbol dzwieku ktory mozna wylaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu250588 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ha ha ha ha!!!!! NI HU HU.. SPRAWDZAłEM TO... I NIE PIKA PRZED JAKąś GODZINA !!!! A NAWET JAK JEST TEN ZNACZEK PRZY ZEGARKU.... DZIś PIKAł (PIK PIK PIK )TYLKO RAZ PRZY WłąCZONYM SILNIKU!!!! A TAK TO WOGóLE.. JAK MI SIę UDA TO NAGRAM TEN DZWIęK..ALE BęDZIE CIERZKO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 DZIś PIKAł (PIK PIK PIK )TYLKO RAZ PRZY WłąCZONYM SILNIKU!!!! A TAK TO WOGóLE.. Bo to pika jak masz włączony zapłon. To na STO% jest zegarek. Każdy inny komunikat ma inny dźwięk od zegarka :!: Zrób tak: włącz zapłon, przestaw zegarek na minutę przed pełną godziną i czekaj :wink: Oczywiście z włączonym zapłonem :!: Pozdro. Sowa [ Dodano: 23 Listopad 08, 15:59 ] I :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 uklon_bmw , dzięki Panowie dawno się tak nie ubawiłem :lol: , też bym się zastanawiał co te pik, pik, pik oznacza...ale sposób w jaki do tego doszliście...perfekcja! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edoedo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 NIE TYLKO O PEŁNEJ GODZINIE PANOWIE. MOŻNA TO REGULOWAĆ I USTAWIAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 edoedo, moze jakies szczegoly? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Funkcja memo na kompie. Czasem się włącza HGW czemu i po co Słychać to całe pipipi a na zegarku taki znaczek ))))) tylko falki zmniejszające się w stożek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi