set Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mam na imię Jacek Witam wszystkich zarażonych chorobą B M W A oto moje dwa ostatnie projekty E30 m62 b4,4 Ten najnowszy E30 m52 b2,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Strzałeczka <bmw_2> Widze ze pod maska Siedzi prawdziwy Potwor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam i miodzio sprawa z motorkiem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 :shock:Siemka,siemka <bmw_2> No no... a z zamkinieta maska to takie niepozorne autka... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Siemano <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 siamanko <bmw_2> no no widze że przeszczepy serduszek takie całkiem syte. chciałbym widzieć miny innych "cwaniaków" np na światłach jak startujesz tym m62 :mrgreen: na pewno wrażenia z jazdy bezcenne uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildur Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 witam witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 siamanko <bmw_2> no no widze że przeszczepy serduszek takie całkiem syte. chciałbym widzieć miny innych "cwaniaków" np na światłach jak startujesz tym m62 :mrgreen: na pewno wrażenia z jazdy bezcenne uklon_bmw Auto jest mojego kumpla ja je tylko robiłem ale miałem przyjemność nim jeździć i wrażenia są naprawdę nie zapomniane Świat staje w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi