mariusz13 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 O kurczątko taka inteligentna dziewczyna w klubie BMW !!! tutaj same łyse karki wstępują bo kto inny jeżdzi <bmw> . Żartuję mamy w klubie inteligentne dziewczyny ale miło jak grono płci przeciwnej lubiącej Bawarki się powiększa . Przyznaję się też myślałem że witam się z kolegą tak mało mamy niewiast :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMMER Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Rąsia <bmw_2> I oby więcej takich piękne i lubiące BMW dziewczyn <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dziękuję za milaśne słowa :oops: W <bmw> się zakochałam, a marzy mi się autko takie jakim jeździ BOR czarne BMW x5 cudo... może kiedyś sobie kupię, albo służbowe dostanę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 hejka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 z takim wykształceniem to siódema jak nic !!! fajna dziewczyna to i auto odpowiedzniej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 heh i jest siódema !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMMER Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 No a może lepsze takie BMW E38 L7 tylko czarne chociaż ten kolorek jest też elegancki. Albo limuzyna E38 Na takim wypasie w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Uuu w takim wypasionym autku grzechem byłoby siedzenie za kierownicą, a ja lubię prowadzić więc zostawię swoje marzenia przy x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMMER Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja tam mogę jeździć taką bawarą i kogoś wozić. A tobie koleżanko życzę powodzenia w spełnianiu marzeń. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Siemka! Kobiety mają podobne marzenia. Moja pani też czeka na swoje X5,ale chyba jeszcze trochę będzie musiała poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Moja pani też czeka na swoje X5, Moja czeka na x6.To sobie dopiero poczeka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Moja czeka na x6.To sobie dopiero poczeka..... Trzeba być bardziej pozytywnie nastawionym nie słyszałeś o Toto Lotku hehee <bmw_1> ja liczę na strzał w 10, a raczej 6 i wtedy 850 będzie na 100% (od kolekcjonera) Oczywiście życzę tobie jak i Koleżance szczęścia w typowaniu liczb by spełnić marzenia bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Trzeba być bardziej pozytywnie nastawionym nie słyszałeś o Toto Lotku hehee ja liczę na strzał w 10, a raczej 6 i wtedy 850 będzie na 100% (od kolekcjonera) Wlasnie w Sobote wyslalem totka bo liczylem na 35 mln Euro ale jak zwykle wyszla lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Tomek v8, my chyba za bardzo pazerni jesteśmy. Ja też gram wtedy kiedy jest jakaś kumulacja,a jak zwykła bańka czy trzy to wogóle nie zaprzątam sobie głowy. A u mnie na wiosce ziomek grał,grał i 3bańki wygrał. 30lat chłopak,taka kasiora się trafiła i zgadnij na co wydał pierwsze 80tysi,na BMW 530D 2005r. Oczywiście głupie komentarze wkoło,tylko ja uważam,że dobrze zrobił. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Dobre ja tam mu też się nie dziwię :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Siemka!!! <bmw_2> <bmw_1> [ Dodano: 7 Luty 09, 21:47 ] Siemka!!! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Siemka! Kobiety mają podobne marzenia. Moja pani też czeka na swoje X5,ale chyba jeszcze trochę będzie musiała poczekać. X5???Chłopie nie pokazuj jej Z10 bo nie da Ci życ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 a może takie cuś (stało w Stando) : foto może nie za ładne więc sorki ale ciekawe czy dziewczyną przypadnie do gustu <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 fajna Buma <bmw_2> <bmw_2> > [ Dodano: 8 Luty 09, 16:05 ] jak ja bym wygral tyle kasy to bym kupil takom samom a ludzie to tylko zazdroszczom dobrze zrobil bmw to jestto nieważne jakie bmw robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witamy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 a może takie cuś (stało w Stando) :foto może nie za ładne więc sorki ale ciekawe czy dziewczyną przypadnie do gustu <bmw> Mi do gustu przypada wielka buńka, im większa tym lepsza, fajnie wozić pupkę w sportowym autku, ale prowadzić "wielkie bydle" to dopiero przyjemność :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ale prowadzić "wielkie bydle" to dopiero przyjemność Jak lubisz wieksze auta to zapraszam do poprowadzenia mojej ciezarowki. - zaladowana wazy 40 ton - pod macha ma 480 PS - i prawie 19 m dlugosci... To dopiero wypas ,a o przyjemnosci z prowadzenia to juz nie wspomne... :mrgreen: Ale i tak nie ma to jak <bmw> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jedyną ciężarówką jaką prowadziłam był kamaz i to było już dawno bo w liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek198204 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam Sasiadeczke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi