Skocz do zawartości

Hej!

euphoria

Rekomendowane odpowiedzi

O kurczątko taka inteligentna dziewczyna w klubie BMW !!! tutaj same łyse karki wstępują

bo kto inny jeżdzi <bmw> . :D

Żartuję mamy w klubie inteligentne dziewczyny ale miło jak grono płci przeciwnej lubiącej Bawarki się powiększa . Przyznaję się też myślałem że witam się z kolegą tak mało mamy niewiast :oops:

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Moja czeka na x6.To sobie dopiero poczeka..... :D

Trzeba być bardziej pozytywnie nastawionym :) nie słyszałeś o Toto Lotku ;) hehee <bmw_1> ja liczę na strzał w 10, a raczej 6 i wtedy 850 będzie na 100% :D (od kolekcjonera)

Oczywiście życzę tobie jak i Koleżance szczęścia w typowaniu liczb by spełnić marzenia :D bmw_beer

Trzeba być bardziej pozytywnie nastawionym nie słyszałeś o Toto Lotku hehee ja liczę na strzał w 10, a raczej 6 i wtedy 850 będzie na 100% (od kolekcjonera)

Wlasnie w Sobote wyslalem totka bo liczylem na 35 mln Euro ale jak zwykle wyszla lipa. :(

Tomek v8, my chyba za bardzo pazerni jesteśmy. Ja też gram wtedy kiedy jest jakaś kumulacja,a jak zwykła bańka czy trzy to wogóle nie zaprzątam sobie głowy. A u mnie na wiosce ziomek grał,grał i 3bańki wygrał. 30lat chłopak,taka kasiora się trafiła i zgadnij na co wydał pierwsze 80tysi,na BMW 530D 2005r. Oczywiście głupie komentarze wkoło,tylko ja uważam,że dobrze zrobił. :mrgreen:

fajna Buma <bmw_2> <bmw_2> >

[ Dodano: 8 Luty 09, 16:05 ]

jak ja bym wygral tyle kasy to bym kupil takom samom a ludzie to tylko zazdroszczom dobrze zrobil bmw to jestto nieważne jakie bmw robi swoje

a może takie cuś (stało w Stando) :

foto może nie za ładne więc sorki :P ale ciekawe czy dziewczyną przypadnie do gustu <bmw>

Mi do gustu przypada wielka buńka, im większa tym lepsza, fajnie wozić pupkę w sportowym autku, ale prowadzić "wielkie bydle" to dopiero przyjemność :twisted: :mrgreen:

ale prowadzić "wielkie bydle" to dopiero przyjemność

Jak lubisz wieksze auta to zapraszam do poprowadzenia mojej ciezarowki.

- zaladowana wazy 40 ton

- pod macha ma 480 PS

- i prawie 19 m dlugosci... :D

To dopiero wypas ,a o przyjemnosci z prowadzenia to juz nie wspomne... :mrgreen:

Ale i tak nie ma to jak <bmw> <bmw_1>