Dziki Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Czy zagłówki a dokładniej cały ich stelarz znajduje się wewnątrz oparcia tylnej kanapy czy przykrecany jest gdzieś do nadwozia pod oparciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 W kombi sa w oparciu, sedan ma chyba tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ja już po temacie:)-w sedanie e34 niestety stelaż od zagłówków jest przykręcany oddzielnie do blachy pod oparciem kanapy i po zdjęciu oparcia zostaje tam w tej blasze.Ale wielki + bo otwory pod te stelaże są już fabrycznie przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 aaa sedan ma chyba zagłówki na takiej jakby grubej blasze a touring na 2 prętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dokladnie tak jest Kosa-ja mam zaglowki na jednej szerokiej blasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi