Skocz do zawartości

Witam wszystkich :)

bastaz

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno stałem sie posiadaczem E46 325i z 2002r. tak więc chciałem się przywitać ze wszystkimi.

Jest to moje pierwsze BMW. Do tej pory przez 9 lat smigalem Nubirą 1.6 (po lekkich zabiegach zglebiających i mam nadzieje, ze BMW bedzie rownie niezawodne :)

Tak więc jeszcze raz helloł ewrybady ;)

Witaj <bmw_2>

BMW okaże się niezawodne i myślę że będzie bez porównania z poprzednim twoim autem. Silniczek super więc tylko do przodu :D

Dzieki. W sumie to szukalem fajnego 330i, ale wszystko co ogladalem to byly same gnioty, a ze takie zadbane 325 sie trafilo to nie omieszkałem zanabyć ;).

[ Dodano: 22 Kwiecień 09, 00:06 ]

Super autko i silnik. Gratuluje i pozdrawiam :) <bmw_2>

dziękóweczka :)

[ Dodano: 22 Kwiecień 09, 00:07 ]

<bmw_2>

<bmw_1> <bmw>

bastaz to widzę że w górną półkę mierzyłeś 330i :D No ale tak to bywa w PL że zadbanych okazów szuka sie i szuka ;) a co najgorsze często nie znajduje :evil:

No mierzylem w 330 bo spalanie takie samo jak w 2.5 i 2.2 a power nieprzecietny. No ale tymczasowo zadowole sie tymi 192 chabetami ;)

[ Dodano: 22 Kwiecień 09, 08:51 ]

Może kolega wrzuci jakieś fotki? Bardzo jestem ciekaw :)

Wrzuce wrzuce jak zapodam alusy. Tylko czasu brak :?

bastaz, na temat spalania 330 a 325 lepiej nie pisz że pali tyle samo ;)

A to dlatego :

2.8 pali tyle co 2.5 które spala tyle co 2.0 którego spalanie jest zbliżone do spalania 1.6

I zacznie się dyskusja na parę dni hehehe ;)

Ale wszystko przed tobą, jeszcze będziesz miał pewnie 330 :)

Zostaje jeszcze możliwość założenia kompresora lub turbo ;)

Zostaje jeszcze możliwość założenia kompresora lub turbo ;)

No to widzę, że chcesz pocisk zrobić z auta (mówisz o 325 tak?). Jedyny minus to dość spore koszty jakie idą z montażem turbo czy kompresora. Osobiście wole ten drugi ;)

Nie bede robil pocisku, nie ma sensu. BMW to pierwszy etap z cyklu tylnonapędowe autka - docelowo bedzie cos TAKIEGO

pozdro :)