bastaz Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Niedawno stałem sie posiadaczem E46 325i z 2002r. tak więc chciałem się przywitać ze wszystkimi. Jest to moje pierwsze BMW. Do tej pory przez 9 lat smigalem Nubirą 1.6 (po lekkich zabiegach zglebiających i mam nadzieje, ze BMW bedzie rownie niezawodne Tak więc jeszcze raz helloł ewrybady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witaj <bmw_2> BMW okaże się niezawodne i myślę że będzie bez porównania z poprzednim twoim autem. Silniczek super więc tylko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Super autko i silnik. Gratuluje i pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastaz Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witaj <bmw_2> BMW okaże się niezawodne i myślę że będzie bez porównania z poprzednim twoim autem. Silniczek super więc tylko do przodu Dzieki. W sumie to szukalem fajnego 330i, ale wszystko co ogladalem to byly same gnioty, a ze takie zadbane 325 sie trafilo to nie omieszkałem zanabyć . [ Dodano: 22 Kwiecień 09, 00:06 ] Super autko i silnik. Gratuluje i pozdrawiam <bmw_2> dziękóweczka [ Dodano: 22 Kwiecień 09, 00:07 ] <bmw_2> <bmw_1> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 siemanko bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 bastaz to widzę że w górną półkę mierzyłeś 330i No ale tak to bywa w PL że zadbanych okazów szuka sie i szuka a co najgorsze często nie znajduje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Może kolega wrzuci jakieś fotki? Bardzo jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Kolejne e46 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastaz Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 bastaz to widzę że w górną półkę mierzyłeś 330i No ale tak to bywa w PL że zadbanych okazów szuka sie i szuka a co najgorsze często nie znajduje :evil: No mierzylem w 330 bo spalanie takie samo jak w 2.5 i 2.2 a power nieprzecietny. No ale tymczasowo zadowole sie tymi 192 chabetami [ Dodano: 22 Kwiecień 09, 08:51 ] Może kolega wrzuci jakieś fotki? Bardzo jestem ciekaw Wrzuce wrzuce jak zapodam alusy. Tylko czasu brak :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 siemano bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 bastaz, na temat spalania 330 a 325 lepiej nie pisz że pali tyle samo A to dlatego : 2.8 pali tyle co 2.5 które spala tyle co 2.0 którego spalanie jest zbliżone do spalania 1.6 I zacznie się dyskusja na parę dni hehehe Ale wszystko przed tobą, jeszcze będziesz miał pewnie 330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastaz Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 bastaz, na temat spalania 330 a 325 lepiej nie pisz że pali tyle samo A to dlatego : 2.8 pali tyle co 2.5 które spala tyle co 2.0 którego spalanie jest zbliżone do spalania 1.6 I zacznie się dyskusja na parę dni hehehe Ale wszystko przed tobą, jeszcze będziesz miał pewnie 330 Zostaje jeszcze możliwość założenia kompresora lub turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zostaje jeszcze możliwość założenia kompresora lub turbo No to widzę, że chcesz pocisk zrobić z auta (mówisz o 325 tak?). Jedyny minus to dość spore koszty jakie idą z montażem turbo czy kompresora. Osobiście wole ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastaz Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zostaje jeszcze możliwość założenia kompresora lub turbo No to widzę, że chcesz pocisk zrobić z auta (mówisz o 325 tak?). Jedyny minus to dość spore koszty jakie idą z montażem turbo czy kompresora. Osobiście wole ten drugi Nie bede robil pocisku, nie ma sensu. BMW to pierwszy etap z cyklu tylnonapędowe autka - docelowo bedzie cos TAKIEGO pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Myślę że 2.5l dostarczy ci sporo emocji i frajdy z jazdy Wiadomo w miarę jedzenia apetyt rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi