pawelorzechowski Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Witam! Co sądzicie o tej ofercie? Autko troszke uszkodzone ale cena chyba jest oki? Jutro jade zobaczyc tylko troszkę się zastanawiam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8663186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wg mnie trochę drogo, do wymiany cały przód: lampy maska, zderzak, i pewnie coś jeszcze, z tylnym zderzakiem też jest coś nie tak. W dodatku na stalówkach... nawet fabryczne 15 to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 w sumie do wymiany grill + maska i lampy (przedni zderzak ok), zderzak tył zarysowany reszta podobno jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 1. auto od handlarza biedaka (stalówki + brak radia) - nie ufam dusigroszom. 2. "tuning" czyli reflektory (ale już nie kierunki),podwójna końcówka wydechu, nieoryginalne lusterka M3 - auto na pewno nie miało lekkiego życia. 3. maska, graill,oba reflektory do wymiany, sam zderzak M-kosztuje 900zł warto? Ja jestem na nie. No i silnikowi jakoś dwóch cylindrów brakuje :mrgreen: p.s. zderzak na pewno ma urwane zaczepy. Odkryjesz to dopiero jak go zdejmiesz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dokładnie, nie wiem czy warto... Ponadto coś z progiem od strony pasażera jest nie tak, i nie podoba mi się zamazana data zdjęcia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 mialem jechac ją brac dla kolegi ale koles mowil ze progi tez do roboty bo rdza wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Mysle ze nie warto sobie nia glowy zawracac, nie dosc ze rozbite to jeszcze do oplat. Serwis w ASO i przebieg 190 000 można włożyć miedzy bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 za podobne kasuczi mozna znalezc autko w lepszym stanie i zaoszczedzic sobie nerwow i rozczarowan... jestem na NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Myśle, ze drogo...w Głogowie jest 328 na czesciowym pakiecie M, czarna na klimie, alu 16" z 96roku za 14tys, zarejestrowana.jak uda mi sie cyknac jej fotki to ci pokaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 1.8 i 10.000 zł i do tego jeszcze opłaty :?: :?: za taka pojemność nie dał bym więcej jak 5.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 tyle,ze to pelny m-pakiet, 1997 rok i dobry wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 co z tego jak 4 cylindry :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 co z tego jak 4 cylindry :twisted: :twisted: :twisted: A widziałeś kiedyś jak 1.8 is próbuje obrócić sie na asfalcie? Polecam, można ze śmiechu umrzeć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Predator, tu mamy takiego asa http://www.youtube.com/watch?v=azd4UFsZvjY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 wg mnie nie ma sensu wydawać 10 000 zl na 1.8 czy 1.6(sa na allegro nawet po 14 000)kupić w pl bez silnika/uszkodzona i biedna ale zarejestrowana i do tego angola , przerzucić co sie da i na bank wyjdzie taniej nie będzie to 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ja mam w tej chwili IS-a i taki silnik mi w zupelnosci wystarcza ale chcialem mlodszy rocznik i troszke lepsze wyposazenie:) [ Dodano: 22 Maj 09, 14:48 ] IS-a chce dlatego ze jest to dobry kompromis między mocą a spalaniem. Ja nie potrzebuje auta po to żeby palic gume tylko do jezdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ja mam w tej chwili IS-a i taki silnik mi w zupelnosci wystarcza ale chcialem mlodszy rocznik i troszke lepsze wyposazenie:) [ Dodano: 22 Maj 09, 14:48 ] IS-a chce dlatego ze jest to dobry kompromis między mocą a spalaniem. Ja nie potrzebuje auta po to żeby palic gume tylko do jezdzenia. Spalanie co prawda niskie ale i przyjemność z jazdy też, ja swoim w żadnym razie gumy nie pale ( i nikomu nie polecam :wink: ) ale za to wiem ze jak by zaszła taka potrzeba to nie było by z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Zgodze sie z przedmowcami. 6 garow to 6 garow jak dla mnie. Oprocz tego, ze mruk silnika zupelnie inny, to zawsze ten silnik bedzie trwalszy. A odnosnie tego Is'a z linku, ktory usiluje spalic kapcia. Macie tutaj jakies 325. I jak, jest roznica? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 http://www.youtube.com/wa...nzMA_Jwxzs&NR=1 I jak, jest roznica? <bmw_1> woz mysle ze różnica jest ogromna, szczególnie ze startuje z co najmniej 18 calowymi bucikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi