Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 CZESC WITAM WSZYSTKICH I PYTAM CZY KTOS WIE JAKIEJ SREDNICY SA GLOSNIKI W BMW E36 TE FABRYCZNE PRZOD I TYL WIELKIE DZIEKI POZDRAWIAM :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 jedz do sklepu a tam juz maja katalog z wymiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 bodajze 13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 te glośniki w nogach mają srednice 13 cm z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu80 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 z przodu masz 130 mm a z tylu 16,5 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 z przodu masz 130 mm a z tylu 16,5 pozdro witka...nie jest tak...przod glosniki 130 mm w drzwiach sa 86mm tyl tez sa 100mm w obudowach ktore pozwalaja z tych 10 cos wyciagnac... wszystkie glosniki fabrycznie sa nokii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek1985 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Z przodu jest zazwyczaj system 2drozny: - 13mm w nogach - soprany w drzwiach w leprzych wersjach 3drozny, ale jzu nei bede go opisywal Na tyle siedza sobie 13mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Z przodu jest zazwyczaj system 2drozny:- 13mm w nogach - soprany w drzwiach w leprzych wersjach 3drozny, ale jzu nei bede go opisywal Na tyle siedza sobie 13mm. zmierzyles ze to 130mm bo ogolnie na tyle jestem przekonany na 100000% ze to 100mm w obudowach plasikowych... wymontowywalem je z 10 razy... nie wiem skad takie niepotwierdzone zrodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek1985 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Jesli mierzysz samo membrane to tak Ci wyjdzie ze bedziesz mial 100mm :> Wez sobie centymetr od mamy i sprawdz ile faktycznie ma glosnik :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 u mnie w e36 są tylko 2 głośniki pod deską rozdzielczą, nie ma głośników w drziach, nie ma z tyłu da sie coś z tym zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERHABE Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 oczywiscie ze da sie cos zdziałac w tym temacie mozesz zakupic oryginalne glosniki w tylna polke, dzwiek sie poprawi kolosalnie jako ze przednie seryjne glosniki maja w bmw marne warunki do grania http://www.allegro.pl/item171786228_glosniki_nokia_bmw_e36_coupe_sedan_inzu_car_audio.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 witam głośniki mają srednice 130mm! Pozdrawiam :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 jak w e36 wyciągnąć tylne głośniki?? od strony bagażnika, co podwazyć żeby nic nie połamać?? czy może od góy się jakoś je wyciąga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERHABE Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 najpierw delikatnie podwazasz od góry maskownice, plaski srubokret lub palcami nastepnie bedziesz musial odkrecic po 2 sruby, dostep jest pod maskownicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shade Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 sciagasz mskownice, odkrecasz 2 srubki, zdejmujesz aluminiowy zaczep (klips) i przesuwasz całą obudowe w kierunku wolnego miejsca w bagażniku. Wkładasz odwrotnie ;-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroka Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 W coupe z tyłu są 110mm !! Przód 13 + gwizdki w dzrzwiach Kupiłem 100mm i musiałem kombinować z silikonami itp wsio się udało Pozrdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 przod 13tki tyl 11cm a nie 16 jak ktos napisal, ja wstawilem do tylu zamiast pudelek noki dwa 6x9 hertza i jest duzo lepiej. Tylko jak cheszz ladny bass z bagaznika musisz wykobinowac jakies przejscie w polce bo bagaznik jest cholernie szczelny i malo dzwieku przechodzi, albo najlepiej wyrzuc tyl i kup dobrego suba, rada doswiadczonych caramaniakow.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Dokladnie tak jak mowisz - bagaznik jest bardzo szczelny i z tym trzeba sie liczyc robiac porzadna zabudowe w E36. Zreszta jesli chodzi o naglosnienie, proponuje odlaczyc glosniki w tylnej polce. Nasze uszy są tak skonstruowane, ze tony wysokie i dźwięk powinny odbierać z przodu, wiec wystarczą 2 gwizdki w drzwiach przednich i 2 glosniki w nogach, natomiast w tyle, w bagazniku potężny bassior i efekt jest ciekawy tylko wiem po sobie, ze na zewnatrz wszystkie blachy drgają, boje sie ze kiedys tylną rejestrację zgubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał 5 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 po dłuższym czasie ustaliliście gdzie jakie są hehe. ja dodam od siebie że przednie w nogach to są albo 13,5 albo 14cm. są one ciut większe od typowych rozmiarów 13. przymierzałem do tych noki 2 komplety 13 i oba były takie same a te nokie ciut większe. nie zmienia to faktu że seryjne audio w BMW jest totalną padaką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi