Filip Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich <bmw_2> i mam małe pytanko co do Radia tego typu.Jak co dzień wsiadłem do mojego samochodziku,przekręciłem kluczyk, radyjko się automatycznie włączyło i zaczęło sobie grac.Długo to nie trwało ponieważ nagle jakby się zwiesiło i umarło.Dziwne bo sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i są całe.Zegarek się świeci tylko nie chce się po prostu w ogóle włączyć.Byłem dziś u dwóch "fachowców" to nawet nie wiedzą jak się do tego zabrać.Pytają mnie jak się to radio wyciąga kiedy ja sam nie mam pojęcia o tym.Proszę o pomoc w tym temacie i może polecicie mi naprawdę kogoś kto się na tym zna.Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za pomoc <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ja miałem podobny problem.Sprawdź wzmacniacz.W moim wypadku przyczyną były upalone końcówki mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdario Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak sam nie dasz rady spróbuj w Auto Chipie na Przedmiejskiej we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak Ci zaspiewaja jakas kosmiczna cene za naprawe to na allegro masz takie radia do e39 za 400-500zl. i jak sie cos zjebie to juz bedziesz mial dwa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jak sam nie dasz rady spróbuj w Auto Chipie na Przedmiejskiej we Wrocku. Akurat tam byłem w pierwszej kolejności z tą usterką i nie potrafili stwierdzić co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 W koncu czyje to radio Foresta??? Ja mam serwis rtv w miejscowosci Oleśnica Mala pod Oławą jak chcesz to Podjedz do mnie zobaczymy z tym radiem co sie dzieje. tel071 3015012 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 W koncu czyje to radio Foresta???Ja mam serwis rtv w miejscowosci Oleśnica Mala pod Oławą jak chcesz to Podjedz do mnie zobaczymy z tym radiem co sie dzieje. tel071 3015012 Pozdrawiam Właśnie radyjko wyciągnąłem z autka i zaraz jadę z tym tematem do pana który siedzi w tym temacie.Zobaczymy co powie.ARservice jak cos to zadzwonię i podjadę do ciebie.Pozdrawiam i dzięki za pomoc Panowie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Gdyby okazało się,że radio jest sprawne sprawdź wzmacniacz.Nie wiem jak jest w e39,w mojej e46 jest zamontowany pod kolumną kierownicza ale to chyba przeróbka poprzedniego właściciela bo ponoć oryginalnie znajdował się w bagazniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 No i po wizycie u pana od radia"fachowca" nic się nie okazało,nawet nie raczył popatrzeć w środku co jest grane tylko od razu a to stare a to duże takie a on tego nie robił i takie tam bzdury pogadał.Wyszedłem z radyjkiem troszkę wnerwiony i wsadzam je z powrotem tam gdzie jego miejsce.I nagle :shock: działa.Jakieś czary myślę sobie.Hehe.Długo się nie nacieszyłem bo gdy chciałem ze szczęścia dać troszkę głośniej padło znowu.Sam już nie wiem co mam o tym myśleć pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Porozmawiaj z kolegą 5oul.Z tego co wiem to prawdziwy geniusz jeśli chodzi o sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Filip, tak jak napisał Forest, pogadaj z 5oul'em moze on cos poradzi u mnie tez były podobne akcje , kazdy "spec" marudził albo bez rzucenia okiem na sprzet wycieniał na 200zł :shock: :? :lol: Hubert zobaczył i poprostu podłączył tak jak fabryka przykazała bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Dzięki Panowie <bmw_2> już właśnie to uczyniłem.Teraz czekam na odpowiedz <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Prawdopodobnie ktorys z elektrolitow wysechł w zasilaniu sadzac po objawach jakie Opisujesz ,po wyjeciu układ sie rozładował wiec ponowne podlaczenie do zasilania dało to ze radio zadzialalo,podglosiles elektrolit niewydolny bo nie trzyma parametrów i znow zawieszka,moge sie mylic ale tylko taki wniosek mi przychodzi do glowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 zobaczył i poprostu podłączył tak jak fabryka przykazała No nie obyło się bez małej zagwozdki: "co to za 3 masa :?: " ale w końcu zagrało jak na 7er przystało bmw_beer Dzięki Panowie już właśnie to uczyniłem.Teraz czekam na odpowiedz Odpowiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A więc 5oul zna się na rzeczy i moje radyjko hula pięknie.Poprzedni właściciel zrobił taką kaszane z przewodami że szkoda gadać.Jeszcze raz wielkie dzięki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Mówiłem,że to geniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A więc 5oul zna się na rzeczy i moje radyjko hula pięknie.Poprzedni właściciel zrobił taką kaszane z przewodami że szkoda gadać.Jeszcze raz wielkie dzięki Nie ma sprawy i polecam się na przyszłość Mówiłem,że to geniusz to BMW, przy tych samochodzach nie trzeba być genijalnym, tylko naśladować geniusz INŻ z Bawarii mnie się w maleńkim stopniu udaje czasem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi