wicha Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Chodzi o to ze gdy podczas hamowania wjade w jakąś nierówność to automatycznie czuje ze auto zaczyna lepiej hamować. Jest gdzieś jakis czujnik tylko gdzie to moze on nie łączy dobrze. ABS działa a autko to e-36 z 94 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie szukaj żadnego czujnika.Wymień płyn najlepiej dobrej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicha Opublikowano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jesli to płyn to dlaczego akurat zaczyna działać jak wjadę w jakąś dziurę.Dziwne to trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A czy znasz date ostatniej wymiany płynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicha Opublikowano 14 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Przyznam się ze ja przez 2 lata nie robiłem wymiany a poprzednik to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi