static86 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Witam Wszystkich. Ostatnio mam dziwny objaw, jak silnik złapie temp. (nie odrazu) wchodzi mi na obroty 1500 - 2000. Jak szysbko go przygazuje, to wraca do normy lecz nie zawsze. Myśle, że to może silnik krokowy ale sam nie wiem, doradźcie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Tak wyczysc krokowca.... Jesli nie pomoze bedziemy myslec dalej... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
static86 Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 To zadam teraz pewnie często powtarzające się pytanie... a gdize mam szukać silnika krokowego? i czy sam poradze sobie z jego wyciągnięciem, wyczyszczeniem? Dzięki pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 krokowiec w m50 jest pod kolektorem ssącym.a może masz linke za bardzo podciągniętą od gazu,ja tak miałem i też taki sam objaw mi sie robił z obrotami,popuściłem linke i nie było już czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Pomoglo czyszczenie krokowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi