Filip Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witam wszystkich. <bmw_2> Mam duży problem jeżeli chodzi o oświetlenie zewnętrzne tzn.Światła pozycyjne z tyłu pulsują dziwnie,następnie pali się non stop prawe DŁUGIE nawet po wyłączeniu wszystkiego, następnie RINGI też tak dziwnie mrugają.Jednym słowem CHOINKA.Może macie jakieś pomysły co to może być.Może to być np moduł świateł :?: :?: Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witaj kolego. czesto w modelach przed 2001-taki chyba masz-zamaka modol swiatel ktory to miesci sie po drugiej stronie "otwierania maski".Pozostaje suszarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witaj kolego.czesto w modelach przed 2001-taki chyba masz-zamaka modol swiatel ktory to miesci sie po drugiej stronie "otwierania maski".Pozostaje suszarka. Z tego co się orientuje to moduł świateł jest ukryty pod schowkiem po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 No-czyli po drugiej stronie otwierania maski mam 8 386 209 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja potrzebuje 8 372 874 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi