pawelo Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 przez jakis czas miałem zdemontowaną gazownie tzn butle , parownik itd ,założyłem wczoraj ponownie wszystko i nie działa,nie przełącza na gaz.przełącznik brzęczy nie wyłącza benzyny,wszystko założyłem i podłączyłem jak było czy zrobiła się jakaś zwara czy moze ma jakis czujnik i nie włączy jak jest butla pusta(a nie miałem czasu zajechac na cpn) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 No bo Beema już nie chce więcej tego gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ale mój portfel raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 zamiast czekac na odp. podskocz kolego do byle jakiej stacji gdzie zakladaja LPG i powiedz ze ktos ci zalozyl i niedziala.za 20-30zl ci powiedza co sie dzieje i gdzie tkwi problem,a jak niepowiedza to podjedz inny warsztat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 przez jakis czas miałem zdemontowaną gazownie tzn butle , parownik itd ,założyłem wczoraj ponownie wszystko i nie działa,nie przełącza na gaz.przełącznik brzęczy nie wyłącza benzyny,wszystko założyłem i podłączyłem jak było czy zrobiła się jakaś zwara czy moze ma jakis czujnik i nie włączy jak jest butla pusta(a nie miałem czasu zajechac na cpn) hmm ciekawe jaką masz ins. bo że coś brzęczy to nic mi nie mówi :wink: poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 dzieki Danich za fatyge ale......juz se :mrgreen: poradziłem :lol: ,wiedziałem ze musi działac skoro działało.okazało sie ze masa nie łaczyła,gdy dałem ją w miejsce zaznaczone na fotce tak aby tylko sprawdzic ,okazało sie ze wszystkodziała.teraz jej zrobiłem odpowiednie miejsce gdzie napewno bedzie masowac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 witam odkopuje temat bo nie chce o taka blachostkie zakladac nowego... chodzi mi o to ze mam stag300+ i pelno od tej instalacji kabli... i tu moje pytanie czy moge poprostu kable od np listwy przeciac skrocic zlutowac i w koszulkie termokurczliwa wrzucic?? nic sie nie stanie z dzialaniem ?? blache pytanie ale nie chce sobie problemow zrobic ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi