yony Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Czy na tyl mozna wrzucic tarcze hamulcowe firmy BOSCH a jakie klocki ?cena za tarcze jest dobra tzn. 110 zl W JAKI Sposob mozna oszukac kontrolke zuzycia okladzin aby go nie wymieniac tzn. ten czujnik . Slyszalem o moskowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja mostkowałem w E36 i E32- jak szła do ludzi :lol: Możesz zmostkowac kabelki czujnika i czar pryśnie z deski rozdzielczej. Kontrolka pezestanie świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A nie lepiej wymienić ten czujnik za parenaście złotych i miec z glowy? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Oczywiście że można czujnik kupić za 34zł z wysyłką. Ja podałem tylko wersje dla oszczędnych. Link do najtańszych czujników na allegro: http://www.allegro.pl/item749350451_czujnik_klockow_hamulcowych_tyl_bmw_e36_w_wa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Na ul.Trzebnickiej jest sklep auto komfort bis (czy jakos tak) i tam za czujnik dawalem 20 moze 25zl... Pieniadz nie duzy i robota bez druciarstwa... happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 a jak sie mostkuje?? poprotu polaczyc trzeba te dwa kabelki od czujnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Normalnie na tzw. skrętke- kabelki które wychodzą z samochodu i kontrolka zgaśnie. Pamiętaj tylko żeby je później zaizolować. Ale kwota 34zł z wysyłka nie jest duża, a w przyszłości może Ci uratować tarcze. Wybór zostawiam Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi