wojtek75 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam! Mam problem,a dokładnie brak przednich swiateł mijania :cry: Sprawdzałem wszystkie bezpieczniki i są OK. Czy to może być wina włącznika świateł??? Jak go sprawdzić?? Troche to dla mnie dziwne,bo tylnie np świecą i reszta też oprócz tych przednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 A przekazniki sprawdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 a który jest odpowiedzialny za te światla??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Nie wiem nawet jaki masz samochod jesli ten co na profilu czyli e36 to nawet na forum masz dokladna rozpiske przekaznikow. Wedlug mnie na 99% jest to przekaznik wylaczniki sie raczej nie psuja a jesli przekaznik jest ok to sprawdz czy wlacznik wlacza styki robocze przyzadem uniwersalnym (multimetrem). (sprawdz przejscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 OKI juz go mam. podmieniłem przekazniki z przeciwmigielnych i działa dzięki za pomoc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi