domin_e36 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 hej, Znalazlem cos takiego na allegro: http://allegro.pl/item756485995_ramki_na_tablice_rejestracyjne_z_roleta_nowosc.html dobre chociaz stacionarne fotoradary z glowy:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Widziałem o tym program w TVN Turbo. Wypowiedz policjanta była taka: Posiadać można tylko uzywać nie- za posiadanie nic nie zrobią. I zdanie obracze było: Ze nigdy nie wiadomo czy za radarem nie będą stać policjanci z radarem którzy zobaczą że mieliśmy tablice zakryte i dostaniemy kare tzw. mandat. [ Dodano: 1 Październik 09, 20:37 ] [ Dodano: 1 Październik 09, 20:37 ] A działa to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_x Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 fajny patent tylko troche za duzo pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ze tak zapytam , Ty to sprzedajesz ? czy to tylko jakas przypadkowa zbieżność sprzedacjacy podobnie jak Ty jestes z czestochowy ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Znalazłem ramke już za 579pln - kto szuka ten znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 chyba szkoda kasy... bo kiedy ostatnio zapłaciłeś mandat za ponad 500 zl? Niewiadomo kiedy sie zwróci i czy wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Inaczej mówiąc, kupując ramki inwestujesz w swoją przyszłość finansową i karną- pkt :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 jak będą za 50zł to kupię :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 jak będą za 50zł to kupię Mało chcesz zainwestować w swoją przyszłość, zwykła ramka z napisem "auto boss" to wydatek ok 15zł, a tu taka technika i "bezpieczeństwo" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 wystarczy mi gps +cb radio :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 wystarczy mi gps +cb radio .Niby masz racje ramka ochcroni TYLKO przed stacjonarnymi- oznaczonym fotoradarami, CB- ogólnie o suszarkach, kontrolach... o wszystkiego sie dowiesz, a GPS poda kierunek jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 mam też wgraną mape fotoradarów aktualną i miejsca gdzie mogą stać więc to tak w ramach prewencji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ze tak zapytam , Ty to sprzedajesz ? czy to tylko jakas przypadkowa zbieżnośćsprzedacjacy podobnie jak Ty jestes z czestochowy ? :wink: Na 100% to sprzedawca.Tylko jeden post na który się wysilił i reklamuje swój produkt.Pewnie myślał,że dresom w Beemkach się przyda podczas ucieczek z miejsca przestępstwa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Takim to dobrze... Ja tez mam i sie nie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 i szczerze wątpię ,że autor ma bmw e6 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.abload.de/img/imagen8kfog.jpg&imgrefurl=http://carphotoarchive.wordpress.com/2009/03/22/1971-bmw-1600-touring-e6/&usg=__XK0ewSQ5eObioo9PE5SwI7CtWDI=&h=237&w=450&sz=26&hl=pl&start=3&um=1&tbnid=EMdxlBT4ZIQQLM:&tbnh=67&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dbmw%2Be6%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DX%26um%3D1 A jeżeli ma to takie ramki się mu nie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_e36 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 nie jestem sprzedawca, a "e6" wyszlo dlatego bo 3 mi nie weszla:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Na 100% to sprzedawca.Tylko jeden post na który się wysilił i reklamuje swój produkt.Pewnie myślał,że dresom w Beemkach się przyda podczas ucieczek z miejsca przestępstwa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tutaj mnie rozwaliles Forest ,ale ale podzielam Twoje zdanie :mrgreen: hehehe co do produktu to hm... pomysl ciekawy jak zlapia to mandat ,lecz tak jak pisal"mat" dobra mapa fotoradarow w gps-ie + CB w zupelnosci wystarcza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Mi też bardziej pasuje mapa z fotoradarami i ewentualnymi kontrolami w gpsie.Ułatwiało mi to trase ostatnio jak leciałem z campingiem do Łeby.Odrazu było widać kto ma taka mapę.Niektórzy zwalniali jak tylko zobaczyli tabliczkę a ja i wielu innych dopiero tuż przed fotoradarem:) CB nie mam więc kontrola mnie zachaczyła (110km/h z przyczepą kampingową)na szczęście obyło się bez kary) Takie ramki jak w temacie to wg mnie troche lipa gadżet-cóś się zatnie i nie do konca zasunie i dostaniesz mandat adekwatny do wykroczenia plus mandat za używanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ale dobry gadzet na miasto, CB i GPS- młodzi gniewni przypilnują by konkurencja nie walneła, a kto nie wieze masz taka ramke przechodzi obok. A nawet gdyby Ciebie złapali (fotka) to tez nie udowodnią że ja używałeś właśnie, zawsze mógł ktos coś nakleić, sprayem pomalowac kreske... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi