szafarzszafarz Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam tak patrze po ogloszeniach i znalazłem auto nic wiele nie wiem poprostu oto link: http://moto.allegro.pl/item770785541_bmw_324d_lekko_uszkodzony_okazja.html mam do goscia 70 kilometrów i powiedzcie czy te silniki w dizlu są udane czy raczej nie i czy ta bmka warta 1500 zł bo mysle ze gośc spusci z ceny troche Czy dać sobie spokuj ???? Dosam że wymaluje ją sobie sam tylko ze jestem poczatkujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Niech ci wysle pare zdjec silnika, bo nie wiadomo co tam sie dzieje pod maska. Aha, i nie wierz za bardzo w te 200 000km. Nie kupuje sie diesla jak sie malo jezdzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 po co się w to pakować za 4tysie znajdziesz taką z która nic nie trzeba robić tylko szukać trzeba długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafarzszafarz Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 oki dzieki wam jednak zrezygnowałem i kupiłe e34 2 litry w benzynie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi