Kosa Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ktoś może zna to autko lub mógłby rzucić okiem ? http://moto.allegro.pl/item788875259_bmw_e30_328i_jedyna_w_swoim_rodzaju.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Cos mi to wyglada na biskupin, czyli moje rejony. Zakrece do niego dzisiaj i moze uda mi sie go obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Z ceny schodzi drugi raz wystawia - było 7500. Mi coś na sępolno, ale to i tak jedna wyspa, i napewno mieszka na niej min 3 naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 znajomy prosił, więc jak coś info wrzucajcie tu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Znam furkę - mojego kolesia ona stoi na Sępolnie ma ją od kilku lat jest w dobrym stanie a gość zna sie na rzeczy bo już nie jedno bmw przeszło przez jego ręce ,a te robił dla siebie. Jak na moje trzeba ją dopieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Dzisiaj ogladalem furke. Ogolnie stan techniczny dosc dobry. Silnik chodzi rowno (ale glosno - brak kata, pelna przelotowka ze sportowym z tylu). Koles faktycznie w porzadku, konkretny i do rzeczy, zadnych bajek nie wciskal. Zreszta tak jak zielak napisal, zna sie na rzeczach bo to juz nie jego pierwsza beemka. Bedzie jednak troche roboty kosmetycznej przy niej. Jest tam troche dupereli ktorymi trzeba byloby sie zajac. Np wiatrak jest bez czujnika (sa 2 przyciski w kabinie na dwie rozne predkosci..), przeplywomierz i obudowa filtra powietrza nie jest przymocowana, po prostu lezy w komorze. W srodku troche brudno, dziury na glosniki w tylnej polce, szyberdach nie otwiera rowno (trzymasz przycisk na otwieranie i nagle zatrzymuje sie. Musisz znowu puscic i przycisnac i ponownie sie przesuwa. Moze to jakis styk?) ale to juz sa w miare pierdoly. Moim zdaniem warto zainrteresowac sie fura. Chociazby fakt, ze silnik dobrze chodzi, jest gwintowane zawieszenie, a chce puscic za 6500zl. Pytalem sie czy cena jest do negocjacji - nie bardzo. I tak sporo spuscil. Pare fotek. p.s. Nie przejmowac sie butla w bagazniku. Ten silnik nie widzial gazu. To od czasow kiedy w niej byl zagazowany silnik 2.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ja bym szukał m30b35 albo m50b28.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ja bym szukał m30b35 ponoc nieeeezniszczalne! :twisted: [ Dodano: 23 Październik 09, 17:20 ] http://allegro.pl/item790661413_bmw_e30_328_m52b28_swap.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Nic nie jest wieczne nawet M30b35 http://allegro.pl/item790...52b28_swap.html Jest juz długo w necie- albo cena kosmos, albo coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 nie zniszczalne nie jest, da się zepsuć ale jest trudno jedno znam m30 co się sypneło to Dreda. Niestety. [ Dodano: 23 Październik 09, 17:34 ] myślę ,że cena za duża.. fajne ma gość kołeczka do sprzedania. http://allegro.pl/item765127979_rial_imola_skrecane_bmw_e39_e46_e36_e38_5x120.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Widać używał nie tak jak zalecał producent. Może nie terminowa wymiana oleju (nie orginalny), filtrów, jazda na wysokich obrotach (czyt. nie ekonomiczna) itd itp etc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 blok pękł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 fajne ma gość kołeczka do sprzedania. =*http://allegro.pl/item765127979_rial_imola_skrecane_bmw_e39_e46_e36_e38_5x120.html#gallery oj ladne. Widze takie u siebie.. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Dread dbał o silnik tylko (jak mechanik powiedział) jakaś c..a dała d..y i przy wymianie uszczelki pod głowicą u poprzedniego właściciela, nie wyczyściła dziur na śruby do przykręcenia głowicy i blok pękł... ps Ale głowice mam starą sprawna i jest git:) tzn obym nie musiał jej podmieniać bo już bym się hmm wkurzył.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 czytajac opinie woz`a stwierdzam ze auto warte swojej ceny, tym bardziej ze ma gwint, zawias na 5 srub i M30 pod maską, ale jaki jest sens montowania takiego silnika skoro jedzie podobnie jak M20B25 a pali duzo wiecej? dla mnie jedynym slusznym silnikiem z serii M30 jest B35, ale czasem moze sie zdarzyc ze ktos dostanie za grosze taki silnik, wiec niby czemu mialby go nie wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 dzięki wielkie woz wisze browarka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 I jak z ta fura, skusil sie kumpel czy szuka dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 chyba szuka dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi