Numark125 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Otóż coś mi nawala seryjny wzmacniacz bmw blaupunkt i chcialbym sie go pozbyć. Potrzebuje pomocy w zmostokowaniu kostek - o ile jest taka mozliwość, bo nie chce pruć calego auta. Jeśli ktoś posiada opis pinów dwóch kostek lub wie jak to zrobić to prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Lepiej poszukaj takiego samego sprawnego wzmacniacza. Bedzie chyba łatwiej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numark125 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dzieki, ale łatwiej wcale nie oznacza taniej i lepiej:)...wole się pozbyc tego wzmacniacza zreszta mialem wczesniej taki plan tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 z tego co jest mi wiadome, często bardziej się opłaca użyć wzmacniacza który jest wbudowany w radiu (o ile jest ono w miarę przyzwoite) niż tego starego - fabrycznego, więc moim zdaniem nie ma sensu szukać i kupować innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numark125 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 z tego co jest mi wiadome, często bardziej się opłaca użyć wzmacniacza który jest wbudowany w radiu (o ile jest ono w miarę przyzwoite) niż tego starego - fabrycznego, więc moim zdaniem nie ma sensu szukać i kupować innego... No właśnie do tego dąże i prosze o pomoc w zmostkowaniu kostek, które dochodzą do tego wzmacniacza...najbardziej zależy mi na opisie pinów obu kosek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Numark125, jeśli mogę wiedzieć co się dzieje z tym wzmacniaczem, że chcesz go "wywalić"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numark125 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Uciekły średnie i niskie tony...słychać tylko cykanie przy skrajnie wyskokiej głośnosci ustawionej na radyjku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ja to u siebie przerabialem:P ale patrzylem po prostu jakie kolory przewodow dochodza z radia do wzmacniacza i ktore kable prowadza do glosnikow. Zabawy z tym jest troszke ale idzie to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Uciekły średnie i niskie tony...słychać tylko cykanie przy skrajnie wyskokiej głośnosci ustawionej na radyjku. Próbowałeś podpiąć inne radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 w zasadzie gdybys chcial to w przyszlym tygodniu moglbym Ci z tym pomoc. Teraz mam drugą zmiane w pracy wiec nie bardzo mam jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numark125 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Radio jest w porzadku bo sprawdzalem. pawelorzechowski do przyszlego tygodnia nie wytrzymam bo mnie za bardzo nurtuje ten problem...jutro mam wolne wiec sie z tym pobawie...dzieki za rade. Znalazlem jeszcze schemat pinow od e34, ale mysle ze u mnie jest podobnie. Dziekuje za zainteresowanie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi