woz Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam Pisze w imieniu kuzyna, ktora zbiera sie na zakup jednego z wymienionych samochodow. Nie mial duzo do czynienia ze smiglem na masce (jedynie to bmw 320d przez 7 miesiecy ktore stracili w przykrych okolicznosciach) wiec nie wie co i jak z tymi modelami. Samochod dla Zony, bedzie jezdzone w miescie i w trasie. Maja male dziecko wiec wozki, pampersy, skladane lozeczka itd beda troche miejsca potrzebowaly. Ktory samochod radzicie? Jezeli ktos jest w temacie tych samochodow to wszystkie za i przeciw, wady/zalety, informacje dotyczace obu modeli mile widziane. Ktore silniki sa najlepszym wyborem? (ja osoboscie radzilem 4.4 V8 i zrobic do tego uklad wydechowy na zamowienie, ale mnie jakos nie chca sluchac.. :twisted: ) Z gory thx bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ja bym X3 odradzał ze wzgledu na cene i wielkosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 zależy ile chce przeznaczyć pieniędzy... a może zwykła 3er albo 5er tylko w touringu wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 jakos spodobala im sie wersja X.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 X5 4.4 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 x5 zdecydowanie lepszy samochód. 4.4 v8 idealny wybór albo ew. klekot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 skoro to ma być auto dla kobiety i do wożenia dzieci, a nie potwór do bicia rekordów prędkości, to ja bym standardowo obstawał przy 3.0d - jego zalet chyba nie trzeba przywoływać po raz N-ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 zgodzę się z Kri$$ jak dla żony stawiałbym na X3 330 d / sprawdzony dieselek i gabarytowo odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi