Antonio_Montana Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ogladalem juz pare sztuk i powiem ze moj apetyt rosnie jezeli chodzi o silnik zaczelem od 2.0 na podwojnym vanosie autko bylo spoko pare zadrapan niestety srodek zajechany koles mowil ze kupil od ksiedza w niemczech a auto bylo z wloch he po przejechaniu zdziwilem sie na minus ze jakos nie chialo za bardzo jechac miej wiecej porownywalnie z mojim e 36 moze dlatego ze biala szerokie kapcie hmm wiec postanowilem ogladnac cos z wiekszym i bylo to 323 no to juz lepiej jechalo ale wciaz bylo malo wiec zastanawiam sie nad 330 w benzynie czy to dobry silnik nie posiada jakis wad mam dylemat co kopic myslalem rowniez o m3 z tym ze boje sie ze moj budzet okolo 45000zl bedzie za maly czy warto dozbierac chodzi mi o to ze ciezko znalezc zadbane nie katowane m3 w kwocie 60000tys.wiec mam prosbe jezeli ktos ma 330 lub ma jakos porade jaki najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A Diselka Nie Chcesz 204km <bmw_1> Po Malym sofcie Robi Swoje Polecam <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 ja bym brał 330 benzyna, mka na co dzień dosyć droga zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio_Montana Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 diesel jakos nie moge sie przekonac choc nigdy niejezdzilem bmw w dieslu w sumie wolal bym benzinke zastanawiam sie wlasnie nad tym 330 chyba najlepszy wybor z tym ze to nie musi byc auto na codzien bo mam coupe e36 ktore zostaje wiec mka tez by sie zalapala tylko szczerze nie wiem jak tam z czesciami tak naprawde duzo drozsze od seri?nawet jak bym nazbieral na ta mke to boje sie zakupu ze cos mi wyskoczy w niej albo bedzie jakas wada ukryta za ktora przyjdzie mi doplacic jescze z 5000zljak widze na dodatek rozbieznosc cenowa mpower to ciezko od 55000 do 90000 wiec prosilbym osoby ktore posiadaja 330 albo jakas wiedze na temat eksploatacji m3 o jakies porady bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi