Syku Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Znalazłem "okazję" e34 525i 92 rok przebieg chyba 260 tys za 5900zł ale po wstępnych negocjacjach za 4500zł pójdzie... Ogólnie to stała 3 miesiące po naładowaniu akumulatora odpala, sprzedawca dał się przejechać o dziwo bez niego, więc co nieco można było sprawdzić Ale wracając do konkretów to chciałbym się dowiedzieć czy warto się w nią pakować. Z usterek które są to: - uszkodzona stacyjka, - skóra brudna i w fotelu pasażera wypalona dziura - sprzęgło do wymiany - paruje licznik - komunikat PPPP na komputerze pokładowym - dziwne dźwięki dochodzące z tylnej osi - no i takie drobne usterki jak schowek od pasażera po otworzeniu opada czy lusterka działające ale bardzo głośno czy świecąca cały czas kontrolka ABS O dziwo cała elektryka chodzi 4x szyby, szyberdach, skrzynia biegów wydaję się być sprawna, obroty nie falują. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wydaje sie ok... sprzedaje swoja jak bys był zainterseowany Elektryka ( szyby lusterka ) Alarm+imo Bananowe skóry szyte na zamówienie z ręcznie wyszywanymi znaczkami BMW Przerobiony cały układ wydechowy i dolotowy ( wydech kaws 3,5cala ) filtr stozkowy Autko stoi na felgach 17 ale sprzedaje na 15stkach Po wymianach oleju, filtra oleju, płynu hamulcowego tarcz z przodu oraz klocków.płynu wspom. tylnych amortyzatorów, oraz olej w moście wymienione wszystkie świece na NGK, zrobione jest duzo... ciężko sie z nia rozstać ale pod domem stroi juz V8 i czeka na modyfikacje:D Oczywiście świeżo zrobiony przegląd i OC. plusem jest to ze autko jest zarejestrowane na 2.0 silniczek był wymieniany. Buda ma przebieg 300tys a silnik 200tys. ani śladu rdzy. rocznik buda 90/Grudzien silnik 93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syku Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A ile byś chciał z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Cena jak chciałem to 7000 ale mysle ze jak bys przyniósł 5500 i położył na masce bez marudzenia o szczegóły to byś nią do domu pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 tej pierwzej nie kupił bym z opsiu. A autko Przema ładnie się odpycha do przodu. Silnik działa jak trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 To ze licznik paruje to moze cos zlapal jakas wilgoc jak wyciagal? To przynajmniej by tlumaczylo swiecace sie ABS, jak sciagniesz kiere to lampka abs zostaje. Ja tak mam u siebie jak wkladalem alu ramki. Ale teraz pytanie, czemu licznik wyciagal? Jesli bylo wyciagane a nie ma tam zadnych dupereli typu alu ramek itp, to licz sie z tym ze te liczniki nie sa od niego, czyli przebieg 260 moze byc z bajki pociagniety. Zastanow sie nad samochodem przemka. Widzialem na zywo, wyglada dobrze. Masz przynajmniej pod nosem, zawsze warto chociazby porownac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Aha i sprzęgło było u mnie wymieniane:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ale teraz pytanie, czemu licznik wyciagal Może lampki zmieniał przebieg 260 moze byc z bajki pociagniety I tu się zgodzę- ale można tez mało latac przemo_wrc, silnik masz 24v- jeśli jest 192ps- tak rozumiem Jakie wyposażenie? Poducha jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Brak poduchy wyposażenie napisze jest wyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syku Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Prezentuje się ładnie twoja bawarka, a więcej zdjęć dało by rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Daj maila to dzisiaj cos zrobie, srodka itp i ci podeśle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syku Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Wysłałem ci maila, sorry miałem wyłączoną tą opcje żeby nie pokazywało na forum :lol: Tak po za tym to mógłbyś na forum wrzucić to więcej osób by obejrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Jutro Ci cos wysle. spedziłem 3H w korku na miescie przez jakąs bombe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 przemo_wrc, to jakie ma wyposażenie? Zainteresowanie mam- znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 przemo_wrc, to jakie ma wyposażenie? Elektryka ( szyby lusterka )Alarm+imo Bananowe skóry szyte na zamówienie z ręcznie wyszywanymi znaczkami BMW Przerobiony cały układ wydechowy i dolotowy ( wydech kaws 3,5cala ) filtr stozkowy Autko stoi na felgach 17 ale sprzedaje na 15stkach Po wymianach oleju, filtra oleju, płynu hamulcowego tarcz z przodu oraz klocków.płynu wspom. tylnych amortyzatorów, oraz olej w moście wymienione wszystkie świece na NGK, zrobione jest duzo... ciężko sie z nia rozstać ale pod domem stroi juz V8 i czeka na modyfikacje:D Oczywiście świeżo zrobiony przegląd i OC. plusem jest to ze autko jest zarejestrowane na 2.0 silniczek był wymieniany. Buda ma przebieg 300tys a silnik 200tys. ani śladu rdzy. rocznik buda 90/Grudzien silnik 93 rak poduchy wyposażenie napisze jest wyżej:) wszystko napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Chodzi mi o wyposażenie wewnętrzne np: elektryka, klima, wspomaganie, grzane foteliki, central....- w co wyposazona jest o to mi Alaszi chodzi. Ps. Umiem czytac tekst, ale w myślach i na odległośc nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 HEhe Skoro tego nie napisałem to tego nie ma:) jest tylko to co napisane:P autko jkest ubogie ale w wyglądzie ma coś w sobie.... dla sprostowania wspomaganie centralny zamek + imo+alarm elektryczne szyby elektryczne lusterka skórzana tapicerka xenon 6000K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 HEhe Skoro tego nie napisałem to tego nie ma:) jest tylko to co napisane:P autko jkest ubogie ale w wyglądzie ma coś w sobie.... dla sprostowania wspomaganie centralny zamek + imo+alarm elektryczne szyby elektryczne lusterka skórzana tapicerka xenon 6000K I o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi