PawełWilk Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam. Potrzebuje wymontowac oryginalne radio z Bmw e39. Czy ktos ma jakas instrukcje jak to zrobic? Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Kolego zdejmij gałkę od podgłaśnienia, tam pod nią jest mała śrubka na płaski śrubokręt, przekręć ją bodajże w lewo i wtedy możesz wyciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ale po sciagnieciu galki jest tylko ta srubka co jest osadzona na niej galka. Ta srubka sie kreci bez rzadnego oporu. A radio i tak nawet nie drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 nad tą "śrubą" od podgłaśniania jest otwór w którym jest śrubka, trzeba ką przekręcić, przytrzymać i wyciągać radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Niestety nad ta sruba nie mam rzadnego otworu z mala srubka. Coprawda wyciaglem radio ale rozkrecilem pol auta. z boku bylo przykrecone do kokpitu 4 wkretami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No to nie wiem co masz tam za radio, u mnie za jednym pociągnięciem po przekręceniu śrubki wychodzi ja mam BMW BUSINESS BECKER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja mam BMW BUISNESS RDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowa Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 siemka miniu141 ty pewnie masz full komputer wiec u Ciebie jest tak jak u mnie przekrecasz imbuskiem albo srubstakiem i otwieraja sie zamki proste ale wersja ze zwyklym radyjkiem jest troszke inna tez nie wiedzialem jak to wyjac i prawde mowiac to nadal nie wiem moze jakby ktos znal szybki sposob to bede wdzieczny bo raczej nie chcem kumplowi pol fury rozbierac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam. miniu141 mial racje. sciaga sie galke od glosnosci i pod nia jest mechanizm do wymontowania dolnej czesci radia. Tylko u mnie byla zapadka a nie srubka. Tak wiec popatrz dokladnie czy nie ma tam wklesniecia w ktorym jest przesówna czesc. Ja przestawilem ja w prawo i dolna czesc radia wychodzi. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 siemkaminiu141 ty pewnie masz full komputer wiec u Ciebie jest tak jak u mnie przekrecasz imbuskiem albo srubstakiem i otwieraja sie zamki proste Nie nie mam pełnego kompa, mam zwykłe radio ( kaseciaka ) BMW BUSSINES BECKER i u mnie sie właśnie tak to radio wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi