bigshrek Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wtam może ktos z was wie cos o tym aucie ? Może ktos z was je zna? Bardzo mnie interesuje te Bmw i bede bardzo wdzięczny jeżeli wyrazicie swoje opinie na temat tego auta. Mam bardzo daleko do tego chłopa wiec prosze was o pomoc ps podaje link http://moto.allegro.pl/item825583367_bmw_e30_320_black_hella_borbet_a_okazja.html pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 na 2 raz moze najpierw sie przywitaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 nic specjalnego, podejrzewam ,że właściciel ma jakieś tuningowe aspiracje dlatego ja chyba bym sobie odpuścił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 moim zdaniem wyglada całkiem dobrze...no moze poza tymi kominami opalającymi tylni zderzak;) nie ma jakiś udziwnień w stylu chiński tuning z bazaru...zdjąc tylko znaczek z grilla założyć standartową 2rurke i kierownice.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 szpera 100% to mowi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi