wojtek75 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam..mam pytanko??? jak mają być podłączone te weżyki....bo mam cos pochrzanione...i teraz jak jade to brakuje autu mocy...zamieszczam fotke jak mam to zrobione...dodam ze jeden węzyk został i nie wiem gdzie go podłączyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jezeli ten czarny z tym bialo-czarnym "czyms" idzie do przewodu podcisnieniowego od wspomagania hamulcow to jest dobrze,ten z niebieskimi napisami tez jest dobrze.. U mnie jest tak samo. Nie widzialem u siebie tego w oplocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ten wężyk w oplocie wygląda mi na czujnik ciśnienia doładowania. Podłączony powinien być w kolektorze dolotowym od spodu ma wejście (ciężko założyć słabe dojście)od strony pompy wtryskowejwejście powinno znajdować się między kolankami (2a 3albo 1i2 cylindra bo niepamiętam) bo dawno go wymieniałem. To samo co w moim tds pozdrawiam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi