marcin021473 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam i pozdrawiam pomóżcie mi sprzedać moją e36stke jest w oryginale nawet szyba i lampy jeszcze oryginalne co mało się zdarza na naszych drogach kupiłem już e46 i trochę ciężko utrzymać dwie bestie do oglądania jest na gratka . pl woj. opolskie pozdrawiam marcin0214 mój numer +48602394685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Umieść link do ogłoszenia jeśli chcesz coś sprzedać. Pamiętaj że to twój pierwszy post (i już sprzedam), mało kto zaufa tekstowi : jest w oryginale nawet szyba i lampy jeszcze oryginalne co mało się zdarza na naszych drogach... Taka moja uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tobrze Mowisz AWV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 po za tym ze to e36 to nic niewiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 no to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi