Marcus Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 musze sie wreszcie zwiac za drazek stad moje pytanko i prosba o porade czy to co znalazlem na allegro sie nada? dobra firma tego zestawu? http://sklepy.allegro.pl/item877126629_drazek_kierowniczy_seria_5_e34_kompletny_nowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 niby gwarancje daja ale takich rzeczy sie co rok nie wymienia(drazek)ja zakladam elementy zawieszenia firmy meyle i jestem zadowolony ale na alledrogo nie widze same koncowki pewnie bys dostal ale zobaczymy co napisza inni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 jesli zbierze sie wiekszosc pozytywnym opnii pewnie sie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwonastrzala Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 to jest jakis NO NAME ja tam zakladam wszystkim TRW drogi jest ale nie trzeba go wymieniac 2razy do roku wszytsko zalezy od ciebie czy chcesz drogo i dobrze czy tanio i 2razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A ja bym zaryzykował i włożył ten zestaw(napewno pare miesięcy a może i sezonów będzie dobrze bo to cały komplet będzie wymieniany) Jeśli chodzi o cene to faktycznie niska bo normalnie to sam drążek środkowy jest w okolicach tej ceny. Z zamienników w przystępnej cenie u mnie dopiero Delphi wypadł dobrze.Chinczyk wytrzymał niecałe 3 miesiące i dostał mega luzów,boczne kierownicze jeszcze nie wymieniałem(5lat jak mam auto). Duzo zależy od Ciebie i od tego jaki stan masz obecnych drążków-ja bym zaryzykował i kupił ten zestaw pod warunkiem,że montowany byłby w całośći to niejako gwarancja że wyrównasz ich techniczny stan.Trzeba się liczyć z krótszym czasem eksploatacji i przelicz sobie jak to wyjdzie kosztowo. Ceny dobrych firm za cały ten komplet +zbieżność +robocizna do tej ceny tego kompletu x2+robocizna x2 +zbieżność x2 i zobaczysz co będzie dla Ciebie odpowiednie z góry zakładając ,ze wytrzyma krocej niż zestaw renomowanych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 chyba wlasnie sie skusze. tym bardziej ze czasem NO NAME okazuja sie wporzadku. to tez zalezy jak sie jezdzi. ja np jezdze tak po polskich drogach ze jakby ktos za mna jechal to pomysli ze pijany jedzie. kazda dziure w moim miescie juz na pamiec znam i kazda omijam. pozatym temat drazka juz przerobilem chyba 3krotnie a raz kupilem nawet jakis dobry za okolo 350zl w sklepie motoryzacyjnym i zalozylem na drugi dzien zaczal stukac. sie okazalo ze nowy drazek byl wybity i uszkodzony musialem drugi raz sciagac zalozyc stary reklamowac i potem dopiero kupilem cos z allegro tego typu i wytrzymalo nawet dosc tak chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 ja bym zaryzykował to nie majatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi