NATAN Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Pozdrawiam wszystkich jako nowy Porozglądam się trochę zobaczę co i jak bo na Waszym forum nie ukrywam że to mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 siemma, a z kąt jesteś i co cię sprowadza na forum NATANie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witaj Adam. Cieszę się, że zdecydowałeś się zarejestrowac na naszym forum. Wrzuc do galerii zdjęcia swojej białej strzały bo naprawdę ładna z niej sztuka. No i lata rewelacyjnie. Do teraz zachodzę w głowę jak to możliwe, że jest tak diabelnie szybka Szerokości i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ahaaa... czyżby białe e46 z filmików spotowych w Skarbim ??? łoj tłukło resztę tłukło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam szefa bmw_beer... Nooo działo się oj działo PoZdr happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Cześć Adam, super było Cię poznać. Furka prezentuje się zacnie, nie wspominając srogich batów jakie nam sprawiła . Zapraszamy na kolejne spoty/zloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NATAN Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Tak to ten "Znikający Biały Punkt" Tak nazwali moi znajomi po oglądnięciu filmiku Przyznam szczerze że nie wiedziałem jak to wypadnie, również było mi sympatycznie poznać Wasze grono z uroczymi Paniami. Super że mogę zagościć na Waszym Forum i za miłe powitanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 heh mknąca biała strzała uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witamy kolege:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Już go wrzuciłem do tematu ze zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 hehe nie chcę komentować pierwszego wyścigu wstyd ale 2,0 z 3,0 ciężko wygrać uklon_bmw, w drugim poszło całkiem nieźle...<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Na filmie słychac jak syn kibicował tacie:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi