patryk konin Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sorry że troche zasypuje tematami ale sprawa pilna inaczej nie śmiał bym tak postępowac mianowicie dostęp do tanich części się kończy nadchodzą ciężkie czasy a dawca w tą sobotę jedzie na złom musze coś ciekawego jeszcze z niej wyrwać coś co może się przydać napewno wezme el antene i most+wahacze itp ale nie wiem co jeszcze mozna z niej wyciągnąć ma ABS brak OBC ale była wziąka to ją przechwyciłem check panel z góry też posiadłęm wstawiam fotki i mam prośbe o jakieś propozycje gdyby ktoś coś potrzebował to wyciągne Zdjęcie0154..jpg Zdjęcie0155..jpg Zdjęcie0151..jpg Zdjęcie0152..jpg Zdjęcie0153..jpg Zdjęcie0149..jpg Zdjęcie0150..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 wahacze przód i tył serwo, pompę ab-u ,magiel i.....więcej to juz tam chyba nie zostało:?::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A czy te wahacze różnią się czymś od moich ?? do założenia listwy są potrzebne?? Serwo też jest inne niż u mnie ?? a co do pompy to chodzi od ABS-u?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 klapa bagażnika, może jakieś wykładziny, tylna półka, kostka stacyjki, serwo ze zbiorniczkiem, całe pudło z nagrzewnicą i wentylatorem... jak za flaszke to bierz wszystko co całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 bierz wszystko co jakoś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 spinki zatrzaski,niedrogie są ale nie zawsze lepiej miec kilka w zapasie,u siebie prawie rok jeździłem bez boczków bo mnie denerwowało co miesięczne kupowanie nowych spinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Spinki do listw bcznych w drzwiach. Lubi się łamać a potem nie kupisz samego. Nawet jak na parkingu ktoś puknie Ci drzwiami w listwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi