shade_ Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Przy usypywaniu wału oraz napełnianiu worków piaskiem rozmawiałem z jednym użytkownikiem tego forum i za jego namową postanowiłem się zarejestrować. Od zawszę jeździłem VW, ale teraz dopuściłem się zdrady swej niegdyś ulubionej marki i zakupiłem BMW 330D Touring z 2001. Mam nadzieję że będę godnie, znaczy się dresiarsko reprezentował śmigło Bayerische Motoren Werke AG happy_bmw Pozdrawiam użytkowników tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 siemnko co to znaczy dresiarsko ja prowadzę w eleganc-new stroju no chyba ze masz dres na kancik to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No ja np tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 siemka, strój masz odpowiedni, ja też tak pomykam po mieście ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dorabiasz jako Turbodynomen na promocjach? Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witaj .. dobre zdjęcieuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 no teraz to juz kumam tez mam podobne gnojoskoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) siema fajny masz ortalion dasz namiary na stragan w którym mogę taki dostać ? mój jak widać już trochę znoszony :-P Edytowane 21 Maja 2010 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ale do tej fury w tle to sie nie ubierasz odpowiednio I widze, ze nieprzerejestrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 wczoraj przywiozłem z Berlina, hit na tamtejszym rynku sportowych bolidów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Nie ma takiej fury, która nie przeszła by przez Zawidów i nie trafiła w ręce tazunia Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Siema. Dresik super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 siema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi