m_snikers Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Hej Na wstępie chciałem serdecznie przywitać wszystkich forumowiczów klubu maxbimmer . Jestem z Wrocka, bmw zaraziłem się jakieś 4 lata temu i dalej mnie trzyma od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 330d w kombiaczku - to moje 2 330dt pierwsze niestety skończyło przygniecione przez drzewo na Oporowie Mam nadzieję że poznam was osobiście na jakimś spocie klubowym . Pozdrawiam Marcin (m_snikers) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 witamy na forum! wrzuc fotki swojej fury:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Siema mieszkasz Na Oporowie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 siema! dawaj fotki bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 eloo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_snikers Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 hej wrzucę fotki w weekend jak zrobię i jak pogoda pozwoli - bo co umyję autko to pada wieczorem wrzucę moje byłe e46 330d pod drzewem Siema mieszkasz Na Oporowie ??? nie ale chodziłem tam do SP15 - mieszkałem w Mokronosie teraz Gaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witamy Witamy!! Siema mieszkasz Na Oporowie ??? Ja mieszkam na Oporowie i też chodziłem do SP15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witamy Witamy!!Ja mieszkam na Oporowie i też chodziłem do SP15 Ja jestem dzien w dzien na oporowie wiec tak sie pytam moja bunia stoji na emila zoili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ja jestem dzien w dzien na oporowie wiec tak sie pytam moja bunia stoji na emila zoili:) Ja rano Syna prowadzam na Balzaka do przedszkola a sam mieszkam 700m dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_snikers Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 he he ja często do rodziców na Mokronos jeżdżę więc oporów mam po drodze Za moich czasów przedszkole było na Petrażyckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 he he ja często do rodziców na Mokronos jeżdżę więc oporów mam po drodze Za moich czasów przedszkole było na Petrażyckiego Tam przedszkola cały czas się zmieniają. Ja chodziłem na Kadłubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi