grzesiek690129 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam. Mam pytanie o to auto,link w temacie bo nie umiałem wkleić w treści. Warto? Zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 na pierwszy rzut oka wydaje mi sie ze warto ale trzebaby pojechac i wtedy oceniac. jedyne co mnie najbardziej zabloalo w oczy to wykonczenie w drewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Szkoda, ze ludzie prawie zawsze piszą, że bezwypadkowe.. a to niestety nie prawda także w tym przypadku. Jak widać pod maską był wstawiany fartuch, nie dyskwalifikuje to auta, ale na pewno trzeba by sprawdzic geometrię bo i pewnie kielich mógł delikatnie się przesunąć, ale nie musiał. Jednak uszkodzenie było, auto nie jest już bezwypadkowe. A do tego na 100% jak napisano. Poza tym mankamentem śliczna 5tka, ale ciekawe jaka cena za nie, bo na pewno nie 15 tys. a więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek690129 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Koledzy,wybaczcie że zadam takie pytanie ale ja naprawdę nie wiem. Fartuch,w którym to miejscu? Jak dla mnie lewy(z pozycji wnętrza auta patrząc) kielich też jakby świeższy od prawego. No i po co ludzie tak myją i polerują te silniki? Cena,wiadomo nie tyle co jest.Myślałem raczej o zbliżonej do 25 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak chcesz to Ci sprzedam swoje E39 na pelnym M Pakiecie za 27tys, mam je 6 lat i jest prze super, ale jak ktos chcialby to sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi