set Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zna ktoś to auto http://moto.allegro.pl/item1095160333_e30_318is_136km_alu_17_sportsize_zamiana.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Na pewno miał coś grzebane w silniku sądząc po napisie na kolektorze. Wnętrze widać słabawe ale za 3400PLN nie ma co wymagać. Jeśli się decydujesz to bierz pod uwage drugie tyle żeby doprowadzić go do jako takiego stanu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wydech 300-600zŁ, stuki to prawie na pewno tylne gumy wachacza i gumki stabilizatora, a w teksty typu "gaz do regulacji" - nie bardzo wieze, to tak jakby obecny wlasciciel ne mial 100zŁ na regulacje :roll: pewnie jakas nieszczelnosc w dolocie, trzeba tez zapytac czy na benzynie chodzi normalnie, ja to widze tak: za same czesci jakies 2000 - 3000zŁ dostaniesz jak rozbiezesz auto, wiec jak z glowa to mozna kupowac:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ile co kosztuje to wiem interesuje mnie stan blacharki i stan silnika który raczej jest zmieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wnętrze do odszycia, brak listwy, ogólnie wygląda na zaniedbany egzemplarz. moją sprzedałem podobnie a była w dużo lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nowy link http://moto.allegro.pl/item1096680076_e30_318is_136km_alu_17_sportsize.html Hebel jest to widać ale ciekawe czy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi