cytryn Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Chciałbym się przywitać jako nowy nabytek tego forum.Jak już wiadomo jestem Cytryn posiadam e34 od czterech lat z której jestem dumny.W styczniu tego roku założyłem wraz z kolegą klub bmw w Tczewie.W tym roku zorganizowałem I pomorski zlot tej jakże kochanej marki w Tczewie a w przyszłym roku mam zamiar zorganizować II pomorski zlot.To narazie tyle ,jeszcze raz witam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 siema, mam nadzieje, ze doczekamy sie tez III pomorskiego zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryn Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 mam nadzieje, ze doczekamy sie tez III pomorskiego zlotu Hmmm mam taką nadzieje,lecz zależy to nie tylko ode mnie lecz od wielu sytuacji życiowych jak i ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witaj na forum i gratuluję inicjatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 witam! dawaj foto autka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryn Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 witam! dawaj foto autka! Mówisz i masz: http://picasaweb.google.com/113171449816485576092/ASS# Ps. i tak ją sprzedaje,ale będzie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 auto generalnie bardzo ładne, jedynie bym brewki wywalił i naklejki z tyłu. Co planujesz następne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Powitać! Auto bardzo ładne, a te felgi mega mi sie podobają - pasują idalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witaj :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi