Energy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przestalo dzialac ryglowanie z pilota. Wczesniej bylo wszystko ok ale po psiknieciu odmrarzacza do zamka przestal reagowac na pilota. Czy te dwie rzeczy moga miec ze soba powiazanie i jak to usunac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 a włóż kluczyk w zamek i zobacz czy rygiel i sam zamek nie ma oporów przy ryglowaniu bo zamykać rozumie że zamyka. Ja od kilku lat nie leje do zamków środków typu odmrażacz bo defacto pomaga tylko wtedy gdy zamek zamarznie-alkohol na chwile upłynni temat a po odparowaniu zamarza zamek jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Centralny dziala gdy kluczyk jest w zamku zamyka i otwiera wszystkie drzwi nie reaguje tylko z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 mialem to samo i okazalo sie ze w module komfort poszedl przekaznik od tej funkcji wlasnie.. jezeli tak to czeka Cie wizyta u dobrego elektromechanika albo wymiana modulu. ja wymienilem modul bo zawiozlem do elektromechanika kretyna, ktory nie dosc ze nie ogarnal tematu to jeszcze cos tam spieprzyl, swojego modulu na allego szukalem dlugo, moze z Twoim byloby latwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 a jak sprawdzic ten przekaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 modul jest za schowkiem od strony pasazera, ja zeby sprawdzic co sie dzieje pojechalem do elektromechanika, koles wyciagnal modul no i z miernikiem siedzial nad nim... samemu nie wiem jak sprawdzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Naprawione... Jakby ktos mial taki problem to niech najpierw sprawdzi czy nie rozkodowal sie kluczyk. U mnie reczne kodowanie pomoglo i wszystko dziala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 czytalem o tym ostatnio w poradniku sam naprawiam i terz o tym pomyslałem wkleje jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi