dawide39 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 mam pytanie czy to standard ze jak jest mroz to zawieszenie robi sie bardzo stywne? umnie zrobilo sie tak stywne ze szkoda gadac jak bym na samych felgach jechal:sad: jast na to jakas radapytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Poczekać do wiosny Raczej nie jest to żadnym standardem, w sumie nigdy w żadnym aucie nie miałem czegoś takiego jak opisujesz, że zawieszenie twardniało wraz ze spadkiem temperatury. Mówisz o przodzie, tyle czy o całośći? Masz sedana czy touringa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal10 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja powiem tak ze w moim przypadku gdy z przodu mam amortyzatory gazowe przy tak niskich temperaturach to zawieszenie jest troche sztywniejsze ale to jest tylko w przypadku gdy cala noc stoi i rano ruszam to czuc ze jest sztywniejszy a po paru kilometrach gdy sie amorki rozruszaja wtedy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawide39 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam sedana przod i tyl jest bardzo sztywny najgorzej jest jak wjade w jakas dziore to calym autem czepie :cry: ale jak jest cieplej to juz normalnie sie zachowoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi