Radhezz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Cześć, jestem Radek, tydzień temu kupiłem pierwsze w rodzinie BMW <bmw> E34 520i 24Vbez Vanos-a z 1992 roku. Na pokładzie instalacja sekwencyjna LPG marki BRC. Przebieg lekko ponad 290 tysięcy. Może niezbyt popularne to będzie, ale powiem, że w rodzinie do tej pory królowały Mercedesy, wcześniej też takowe miałem i naprawiałem tyle ile mogłem, ale te auto to jednak zupełnie inna bajka. Dlatego też liczę na waszą pomoc przy aucie, żeby pokazać wszystkim niedowiarkom, że to nie był zły wybór :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 witaj i przekonaj rodzinkę do BMW :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 siemma - jak kupiles zadbany egzemplarz to juz wpadles w chorobe BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj, Kupiłeś model który ma w sobie to coś i chyba najbardziej klei właściciela do marki BMW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj,Kupiłeś model który ma w sobie to coś i chyba najbardziej klei właściciela do marki BMW:) uuuuu i tu sie zgodze z przedmowca. Jednak do e34 sie wraca Gratuluje wyboru i nie przejmuj sie, mesiek nie taki zly....tylko smiglo na masce lepsze od gwiazdy Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wiitaj serdecznie tak jak Tazunio napisał jak trafiłes poszanowany egzemplarz to miłość gwarantowana, w innym przypadku troszke pomożesz tej miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj i niezapomnianych wrazen z jazdy zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 siema Dobrze zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elaszek:) Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam serdecznie:)..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj na forum Fanboy-ów innych marek, raczej nie przekonasz, ale wystarczy że kogoś przewieziesz i pokażesz, co auto potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radhezz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Widzę, że chyba dobrze trafiłem na to forum Jak coś, to jest moje autko: http://www.maxbimmer.pl/threads/13020-Radhezz-E34-520i-24V-Bia%C5%82a-B-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam.Heh pewnie w rodzinie krzywo na ciebie patrza ze sie wylamales Troche tych ''mietkow'' sie u ciebie przewinelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Siema , a może niedługo cała rodzina będzie obwozić się bemkamihappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TREner Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Cześć. Myślę że przekonasz siebie i innych do BMW. Mieczysławy fajne a to zupełnie inna jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Trochę spóźniony ale Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi