arkadio Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 happy_bmw witam wszystkich. nabyłem 2 tyg temu bmw 530d z 2001r z de. ma już nakręcone ponad 265 tys Po sprawdzeniu w ASO wyszły kwiatki: - przepustnica - 2-ga pompka od nawiewów - czujnik smrodu - górny wachacz prawy przód - lewy tył tuleja - tarcze i klocki przód i tył - odtwarzacz kasetowy - no i filtry, olej itp A pochodzę z trójmiasta jakby ktoś polecił jakąś sprawdzoną churtownię z cześciami i dobrego mechanika znającego się na marce to wielkie dzięki z góry. Zastanawiam się nad wstawieniem wyświetlacza z tv i navi???? No i co może mnie spotkać z takim przebiegiem beemki!!!! Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Witaj. Jestem w lekkim szoku, że zamieściłeś powitanie w dziale powitania a nie w elektryce/giełdzie/tuningu - bo to ostatnio zdarza się coraz częściej. Widaj jakiś inteligentniejszy użytkownik Gratuluję autka i jednego z najlepszych silników diesla na świecie. Wrzuc jej foty. Do działu Buma Design P.S. Wszelkie pytania proszę zamieszczac w odpowiednich działach. Pozdrawiam Edytowane 14 Lutego 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 siemanko I powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 cześć <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 siemma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Siemka! Co Cię może spotkać przy takim przebiegu BMki? Jesli jest prawdziwy to tylko się cieszyć, silnik "na dotarciu" hehe. A poważnie to jak będziesz dbał, zmieniał olej, filtry itd.na czas to drugie tyle powinieneś zrobić bez zmartwienia. W Polsce większość aut ma przebieg rzeczywisty podzielony przez 2, bo inaczej ludzie nawet nie oglądają auta. Czyli jeśli masz furę z DE to czuj się jakbyś kupił w Polsce taką z przebiegiem max.150tyś.km. Ja na dzień dzisiejszy mam 309tyś.km i silnik chodzi rewelacyjnie, a to benzyna, więc diesel powinien jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 heja ) Szczeciniakom gratulujemy przebiegu ) PS. Nie mam namiaru na hurtownie i mechaników u Was, wiem tylko gdzie są apteki od Foresta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi